kasayı bırak çek olum öküz alırız o parayla sen dinle beni cek yine 400 at baska siteye kayıptan oldugun bir yer olsun havadan 20 kurusa bin tl risk birimine takılırkasa 397 oldu
kasayı bırak çek olum öküz alırız o parayla sen dinle beni cek yine 400 at baska siteye kayıptan oldugun bir yer olsun havadan 20 kurusa bin tl risk birimine takılırkasa 397 oldu
Ramazan ayi dolayisyla kardasm kariya gitmemis. Simdi lafinida duyunca cildirdi
knka o 0.20 kurus zeppelinde basılmış olsaydı bilmem ne kadar jackpot alacaktım bunda jackpot yokmuş sansımakasayı bırak çek olum öküz alırız o parayla sen dinle beni cek yine 400 at baska siteye kayıptan oldugun bir yer olsun havadan 20 kurusa bin tl risk birimine takılır
hırs kaybettirir bro biliyon 400 çekmessen telefon gelince atmye gider sessizce 50 lira yatırırsınknka o 0.20 kurus zeppelinde basılmış olsaydı bilmem ne kadar jackpot alacaktım bunda jackpot yokmuş sansıma
zaten gelecekmiş bosuna telas yapmısız2 11 aldı set i
haklısın kardeşim de devam etmek lazım gibime geliyor ortam iyi şans varhırs kaybettirir bro biliyon 400 çekmessen telefon gelince atmye gider sessizce 50 lira yatırırsın
kumarı her gün oynamak istiyoruz dursun para be kardeşim yarın öbürgün yine oynarsın tadında kalsın iştehaklısın kardeşim de devam etmek lazım gibime geliyor ortam iyi şans var
knka çekecem de hat ne zaman gelecek bilmiyorum o zamana kadar bonus kovalamaya devam bu arada papara ile çektiriyorCek bence zorlama. Payfixten yada cmtden cek. Baska siteye atar bonuslu oynarsn
ahahaha bu çok iyidi bak kahkaha attımmBiri beni zamanında böyle durdurmaya calıssaydı ev araba vardı şuan sen biliyon kanka bas 2.5 ganyanada bekletme o zaman
aynen kardeşim ya havadan 400 tl az mı bunu diyen ben asyada 2 tl çıkan freespinden 1600 tl cektim sesetmeCek bence zorlama. Payfixten yada cmtden cek. Baska siteye atar bonuslu oynarsn
Kank betco da olan macmis bu hakem betco sitesinden takılıyo telefonda ne guzel sike yaparlar var ya