- 6,086
- 5,361
- 113
yani gideriz termale inş orman içi istersen kaplıcada var gel keyfim gelİnşallah dayıcım mangalın merkez üssü yalova kaymakamlığımı
yani gideriz termale inş orman içi istersen kaplıcada var gel keyfim gelİnşallah dayıcım mangalın merkez üssü yalova kaymakamlığımı
bj şans oyunu gibi duruyor ama bilmek ister nerde ne kağıt cekeceksin hitler doublelar ben pek anlamam ben rulet adamıyımSu venedikbeti 100 yapalm 3umuz bj masasina girecz 100er tl sallicsm size. 3umuz ayni masads oynicaz hedef 1k hangmiz 1k yaparsak vcikacaz bolusecegiz
Gecen betmoon da 200 yaptık şanslıydım knkaSu venedikbeti 100 yapalm 3umuz bj masasina girecz 100er tl sallicsm size. 3umuz ayni masads oynicaz hedef 1k hangmiz 1k yaparsak vcikacaz bolusecegiz
Gerek kalmadi kanka koln gol yemis yattil buyuk ihtimalbj şans oyunu gibi duruyor ama bilmek ister nerde ne kağıt cekeceksin hitler doublelar ben pek anlamam ben rulet adamıyım
Eski hatunla gezmeye gitmiştik Termale sonbaharda muazzamdı manzarası özellikleyani gideriz termale inş orman içi istersen kaplıcada var gel keyfim gel
ah ah şu parayı nasıl çarçur ettik knka bi günde ne güzel yedikUlan kankam hahahahah
bak sol tarafta u...1 yazıyorah ah şu parayı nasıl çarçur ettik knka bi günde ne güzel yedik
görüşürüz abineyse ben kaçtım size iyi forumlar arkadaşlar
omg aga nasıl oldu bu anlatsana birazah ah şu parayı nasıl çarçur ettik knka bi günde ne güzel yedik
Abi adamlar son islem bonus vs demiyor yukledimi herkese yukluyor istersen son 10 islemin bobus olsun 10ununda cekms ol yine yukluyor ve tek kat cevrm istiyo. Ben bu siteyi ovmimde 10 kurusluk 10spin verip 35 kat cevrm isteyen siteyimi övimGecen betmoon da 200 yaptık şanslıydım knka
Ben Betmoon u her yerde överim abi benim 2 sitem var b10 ve BetmoonAbi adamlar son islem bonus vs demiyor yukledimi herkese yukluyor istersen son 10 islemin bobus olsun 10ununda cekms ol yine yukluyor ve tek kat cevrm istiyo. Ben bu siteyi ovmimde 10 kurusluk 10spin verip 35 kat cevrm isteyen siteyimi övim
kanka çok karışık ya 2x e 30k alan adamım benomg aga nasıl oldu bu anlatsana biraz
30k ya off ne kacrdkah ah şu parayı nasıl çarçur ettik knka bi günde ne güzel yedik
Kölnü sktr et bro stuttgartGerek kalmadi kanka koln gol yemis yattil buyuk ihtimal
3.5 bile olur indir kasayiköln olur mu 2.5 üst ne diyonuz