- 107,177
- 158,834
- 113
Aynen bunda olabilir. Bu saatte admin yoktur sanırım listeyi yapan arkadaş yapsın 1 kişi rol yapsin
Aynen bunda olabilir. Bu saatte admin yoktur sanırım listeyi yapan arkadaş yapsın 1 kişi rol yapsin
Rol cekilisiniAynen bunda olabilir. Bu saatte admin yoktur sanırım listeyi yapan arkadaş yapsın 1 kişi rol yapsin
Ben varmiyim baskanAynen bunda olabilir. Bu saatte admin yoktur sanırım listeyi yapan arkadaş yapsın 1 kişi rol yapsin
Çekiliş yap @reAper192 dostAynen bunda olabilir. Bu saatte admin yoktur sanırım listeyi yapan arkadaş yapsın 1 kişi rol yapsin
Aa kim varmış burada başkan arkadaş listeyi yaptı
@Shellac online başkanAynen bunda olabilir. Bu saatte admin yoktur sanırım listeyi yapan arkadaş yapsın 1 kişi rol yapsin
Ben varmiyim baskan
başkan yapar şimdi cekilisi@Shellac online başkan
tayfunu dahil edelim mi? 5 mesajı var roll süresince. 4'ü rollün son 10 dakikasında.başkan yapar şimdi cekilisi
Niye sormutisun Bn i hemen listeyi atiyosjn
5 mesaj mi var bi bak bakalımtayfunu dahil edelim mi? 5 mesajı var roll süresince. 4'ü rollün son 10 dakikasında.
ROL ÇEKİLİŞİMİbaşkan yapar şimdi cekilisi
evet 1 kişi çekiliş yapıyorum bu listeden ve o kişi rolling mi yapıcak beyler doğru mudur
Ederimtayfunu dahil edelim mi? 5 mesajı var roll süresince. 4'ü rollün son 10 dakikasında.
Aynen başkanevet 1 kişi çekiliş yapıyorum bu listeden ve o kişi rolling mi yapıcak beyler doğru mudur
2-3 defa baktım, rollün ne zaman bittiğini biliyorum. Ters gitme istersen...5 mesaj mi var bi bak bakalım
Benim kazanırsam şana devrederim işi gideceğim roll yapamamNiye sormutisun Bn i hemen listeyi atiyosjn
Başkan bni de dahil et etkinlik sahibi kabul ettievet 1 kişi çekiliş yapıyorum bu listeden ve o kişi rolling mi yapıcak beyler doğru mudur