Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu BayŞanslı Deneme Bonusu

fugur52

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
93
18
8
SMS gelmiş orda gördüm üye oldum promosyon sayfasında yok canlı destek yazismami da bırakıyorum buraya bende şimdi denicem site adresi resimde gozukmekteScreenshot_2024-12-06-10-52-24-395_com.android.chrome.jpg

fugur52

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
93
18
8
Daha ben alamadım bilginuz olsun onuda belirtim yoğunluk deyip duruolar

fugur52

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
93
18
8
Merhaba! Baysanslida Size Ozel bir Promosyon Tanimladik! Üyeligini Olustur Pragmatic Hot Chili Oyununda 222 Free Spin Senin olsun https://bit.ly/Byssms

Ferdaklc

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
99
16
18
Öldün mu üye ahaha deneyek bakalım kral eyvallah

Alperius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
137
34
28
Telegram kanalından gelen üyelerimize free spin aktarımı sağlanmaktadır. Telegram kanalımizi takip ettikten sonra ekran görüntüsü ileterek 200 free spin talep edebilirsiniz

Bakiyenizi;
2500 TL yaparsanız 250 TRY
5000 TL yaparsanız 500 TRY
10000 TL yaparsanız 1000 TRY

Çekim talebi oluşturabilirsiniz ve yatırım şartı mevcut değildir.

....... diyor canlı destek

murty77

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
97
21
8
Beyler bahsine üyeliğiniz varsa. Bu telegramdan numaraniz onaylıysa 500 nakit alabilirsiniz. Kişiye özel mi bilmiyorum bana sms geldi. Bir şey sormadan ekledi. Maç çekim 2500. Telegram = bahsinevip

murty77

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
97
21
8
Beyler bahsine üyeliğiniz varsa. Bu telegramdan numaraniz onaylıysa 500 nakit alabilirsiniz. Kişiye özel mi bilmiyorum bana sms geldi. Bir şey sormadan ekledi. Maç çekim 2500. Telegram = bahsinevip
Haberiniz olsun. Her an kaldirabilirler