- 12,020
- 9,717
- 113
Bilgi bilgidir kanka teşekkür ederim dönütün için 😍bayramyay1 dost nerde enteresan şeyler var bulup paylaşıyon paylaştığın şeyleri okuyorum senide bizi bilgilendirdigin tşk ederim
bu teoriyi doğrulayacak pekçok örnek var düşünöüyprum bazen çok fazla buna inanıyorumEkli dosyayı görüntüle 134665
“Sims” oyununun başına oturmuşsunuz; karakterleriniz kendi “Sims” oyununu yaratıncaya kadar oynamaya devam edersiniz. Onların Sims’i sırası geldiğinde kendi oyunlarını programlarlar ve kendi oyunlarını oynarlar. Bu arada siz gizlice daha büyük bir simülasyonun bir parçası olmaya devam edersiniz.
Hep aynı seyleri yapmaya planlanmısız gibi 😲bu teoriyi doğrulayacak pekçok örnek var düşünöüyprum bazen çok fazla buna inanıyorum
knk sen okuyorsun bu yazdığın şey bir teori daha önce biliyor uydun yoksa kendin düşüncenlemi çıkardınHep aynı seyleri yapmaya planlanmısız gibi 😲
Alıntıladim dost 😊knk sen okuyorsun bu yazdığın şey bir teori daha önce biliyor uydun yoksa kendin düşüncenlemi çıkardın
baktımda adına bulamadım knk var böyle birşey teoriye göre bu hayatta tüm seçimlerimizde ilk seçmimizle iknci seçimimiz 3 ile de 4. seçimimiz arasındaki oranlar çok benzer örneğin her gün okula giderken en çok kullandığın yol ile ikinci en çok kullandığın yol arasında belirli bir oean var bunu genişletebilirizde örneğin gün içinde en çok kullandığın kelime ile ikinci en çok kullandığım kelime bunlar hepsi belirli oranlara sahip buda hize aslında insanın kendini ne kadarr özgür iradeli sayarsa saysın beyindeki bazı işlemlerin ürünüdür yani birisi programlamadıysa neden insanlar yaptıkları arasında belirli oranlar olsun bu teorinin ismini unuttum ama açıklaması bu biraz uzun oldu kbakmaAlıntıladim dost 😊
Black mirror diye bir dizi var bu konuları ele aliyor izleyince insan gerçekten acaba mi diyor 😲baktımda adına bulamadım knk var böyle birşey teoriye göre bu hayatta tüm seçimlerimizde ilk seçmimizle iknci seçimimiz 3 ile de 4. seçimimiz arasındaki oranlar çok benzer örneğin her gün okula giderken en çok kullandığın yol ile ikinci en çok kullandığın yol arasında belirli bir oean var bunu genişletebilirizde örneğin gün içinde en çok kullandığın kelime ile ikinci en çok kullandığım kelime bunlar hepsi belirli oranlara sahip buda hize aslında insanın kendini ne kadarr özgür iradeli sayarsa saysın beyindeki bazı işlemlerin ürünüdür yani birisi programlamadıysa neden insanlar yaptıkları arasında belirli oranlar olsun bu teorinin ismini unuttum ama açıklaması bu biraz uzun oldu kbakma
acaba demek çok öenmli knk senin suan zeka seviyene bakış açım çok farklı çünkü çoğu insanın belkide asla kavramayacağı birşeyi kavraşmmısın tebrik ederimBlack mirror diye bir dizi var bu konuları ele aliyor izleyince insan gerçekten acaba mi diyor 😲
Haha düşünüyor insan bazen kankaacaba demek çok öenmli knk senin suan zeka seviyene bakış açım çok farklı çünkü çoğu insanın belkide asla kavramayacağı birşeyi kavraşmmısın tebrik ederim