Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Bazen Simülasyonda Yaşadığını Düşünüyor Musun ?

Bazen Simülasyonda Yaşadığını Düşünüyor Musun ?

• Evet

Kullanılan: 11 73.3%
  • Bazen

Kullanılan: 1 6.7%
  • Hayır

Kullanılan: 3 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

bayramyay1

🎯 The Game Begins 🎯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
12,020
9,717
113
images (2).jpeg

“Sims” oyununun başına oturmuşsunuz; karakterleriniz kendi “Sims” oyununu yaratıncaya kadar oynamaya devam edersiniz. Onların Sims’i sırası geldiğinde kendi oyunlarını programlarlar ve kendi oyunlarını oynarlar. Bu arada siz gizlice daha büyük bir simülasyonun bir parçası olmaya devam edersiniz.

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,861
2,059
113
bayramyay1 dost nerde enteresan şeyler var bulup paylaşıyon paylaştığın şeyleri okuyorum senide bizi bilgilendirdigin tşk ederim

nedim78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
274
112
43
fizikçyim kardeşim bunu göünce ağzım açık kaldı :)))) bu gurbta böyle bir yszı göreceğimi hiç düşünmezdim

nedim78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
274
112
43
Ekli dosyayı görüntüle 134665

“Sims” oyununun başına oturmuşsunuz; karakterleriniz kendi “Sims” oyununu yaratıncaya kadar oynamaya devam edersiniz. Onların Sims’i sırası geldiğinde kendi oyunlarını programlarlar ve kendi oyunlarını oynarlar. Bu arada siz gizlice daha büyük bir simülasyonun bir parçası olmaya devam edersiniz.
bu teoriyi doğrulayacak pekçok örnek var düşünöüyprum bazen çok fazla buna inanıyorum

nedim78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
274
112
43
Alıntıladim dost 😊
baktımda adına bulamadım knk var böyle birşey teoriye göre bu hayatta tüm seçimlerimizde ilk seçmimizle iknci seçimimiz 3 ile de 4. seçimimiz arasındaki oranlar çok benzer örneğin her gün okula giderken en çok kullandığın yol ile ikinci en çok kullandığın yol arasında belirli bir oean var bunu genişletebilirizde örneğin gün içinde en çok kullandığın kelime ile ikinci en çok kullandığım kelime bunlar hepsi belirli oranlara sahip buda hize aslında insanın kendini ne kadarr özgür iradeli sayarsa saysın beyindeki bazı işlemlerin ürünüdür yani birisi programlamadıysa neden insanlar yaptıkları arasında belirli oranlar olsun bu teorinin ismini unuttum ama açıklaması bu biraz uzun oldu kbakma

bayramyay1

🎯 The Game Begins 🎯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
12,020
9,717
113
baktımda adına bulamadım knk var böyle birşey teoriye göre bu hayatta tüm seçimlerimizde ilk seçmimizle iknci seçimimiz 3 ile de 4. seçimimiz arasındaki oranlar çok benzer örneğin her gün okula giderken en çok kullandığın yol ile ikinci en çok kullandığın yol arasında belirli bir oean var bunu genişletebilirizde örneğin gün içinde en çok kullandığın kelime ile ikinci en çok kullandığım kelime bunlar hepsi belirli oranlara sahip buda hize aslında insanın kendini ne kadarr özgür iradeli sayarsa saysın beyindeki bazı işlemlerin ürünüdür yani birisi programlamadıysa neden insanlar yaptıkları arasında belirli oranlar olsun bu teorinin ismini unuttum ama açıklaması bu biraz uzun oldu kbakma
Black mirror diye bir dizi var bu konuları ele aliyor izleyince insan gerçekten acaba mi diyor 😲

nedim78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
274
112
43
Black mirror diye bir dizi var bu konuları ele aliyor izleyince insan gerçekten acaba mi diyor 😲
acaba demek çok öenmli knk senin suan zeka seviyene bakış açım çok farklı çünkü çoğu insanın belkide asla kavramayacağı birşeyi kavraşmmısın tebrik ederim