enbeyler bets4you bugune ozel uye olan yada yenı uye olcaklar fark etmıyor 10 tl yatırmsız verıyor ben aldım kazandım hesabıma gecsın cekım verıcem acele edın
bilirim onu namı diğer oly wander's volkan şentürk sivaslı bi ara arsenal hull city maçına iy ms 0/1 demişti bende bunun maçları facebookta beğeni takipçi diye paylaşıyordum %100 diye e ilk yarı 0-0 bitmişti 2.yarı 6-1 mi 5-1 ne 2/1 1/2 arada %100 diye yapıştırıyordu adam meksikadan hollandadan falan hep geliyordu be..5 6 sene önce daha canlı falan bilmiyoruz iddiadan oynuyoruz volkan aslan vardı Sivas'ı 2pi kombine veriyordu arkadaşım dan gördüm sabahtan beri o adamı bekliyor dedik olm inanma hee sen öylee san dedi maç geldi neyse dedi bana 500 lira ver 500 den ben koycam gelmezse paranı geri vereceğim neyse oynadık Fransa maçlarıydi 0/0 0/1 ilk maç 0.0 bitti diğeri ilk yarı 1.1 dijondu 85 te penaltı kaçırdı 90 + 2 de kontradan atmıştı ama o heyecanı anlatamam sanki türkiye dünya kupasını kazandı
Bal nedir nasıl olur sorularının cevabısite ismini vermeyeyimde 5 ay önce 100tl çekim verdim gece 12 gibi.. 30 dakika sonra 1013tl yatırdılar
Şentürk tu yanlış hatırlıyorum ne paralar kazanmıştır sayesinde sağolsun yattığı da oluyordu ama genelde başarılıydıbilirim onu namı diğer oly wander's volkan şentürk sivaslı bi ara arsenal hull city maçına iy ms 0/1 demişti bende bunun maçları facebookta beğeni takipçi diye paylaşıyordum %100 diye e ilk yarı 0-0 bitmişti 2.yarı 6-1 mi 5-1 ne 2/1 1/2 arada %100 diye yapıştırıyordu adam meksikadan hollandadan falan hep geliyordu be..
Şahine ne oldu2018 senesi yaz ayinda bets10 freespin vermisti freespinden 8tl cikmisti book of deada girip 2 tl lik ilk cevirmemde freespin ve premium adma sembolu 2x1000 kati fulledi ve sonuc ilk freespinden 2460tl para kazanmistim cevrim bitsin diye ugrasirken cevrim bittigimde kasadaki tam para 14.650 tl olmustu 12k sini cekmistim digerini rulette pic etmistim o paraylada sahin alip anasini ... ettim kisaca haydan gelen harbiden huya gidiyor ama meretten vazgecilmiyorda
Kaza yapti blader gene 1k masraf cikti yani hemde aldiktan 6 gun sonra oyle duruyo satilik alan varsa 5 k ya vereyim 8 kya aldimŞahine ne oldu
Yazı yanlış oldu