- 7,359
- 7,377
- 113
Kimi patlattılar arkadaşlar
Beni patlatmaya çalıştılar direkten döndüm ben de daha beterleri olduKimi patlattılar arkadaşlar
Geçmiş olsun kardeşimBeni patlatmaya çalıştılar direkten döndüm ben de daha beterleri oldu
Ayrıca şifrelerimi kendimde bilmiyorum.İPhone oto şifre kullanıyorum.Yaklaşık 20-25 Random şifreler Böyle kansız hırsızlara dikkat edin dostlarOynadığınız bürolar tek düzüne olsun dostlar mümkünse betcolardan kaçın.Oynadığınız bürolarda 2FA aktif olmasının yanında sms ile girişte aktif olsun.Ve oynadığınız yerlerdeki kullanıcı adınız ile burası aynı olmasın.Ben oynadığım büroda değiştirdim ayrıca oynadığım yerde bunu patlatan elemana şifremi kullanıcı adımı versemde giremez.Önce e posta onayı sonra 2FA yı sonrada telefonuma gelecek sms şifresini girmesi lazım ki patlatabilsin.Onuda yapabilecek yeteneğe sahipse şapka çıkarırım
dost siz anlamıyorsunuz sanırım, site ismiyle alakası yok bu verileri elinde bulunduran kişi sizlerin hangi sitelerden oynadığınızı biliyor kupon gelene kadar defalarca sitelere yazıyor bulduğunda da kupon kazanır kazanmaz talep oluşturuyor istediğiniz kadar kırpın bunların elinde data var hatta kansızın biri açık açık yazmıştı sonrasında banlandıAslında kasa patlatma site adı ve kullanıcı adı ile oluyor bazıları bunu bilmiyor patlatan kişi beni çok iyi tanır bir ara Facebook'dan kazandığım siteyi ve kullanıcı adını görüntüsü ile paylaştım hesabıma girmişti ama hiç bir işlem yapamadı isim uyuşmazlığından dolayı
Kupon paylaşan kişi sitenin logosunu kullanıcı adını ve kupon numarasını keserse hiç bir sorun yaşamaz..
Onu yapan hangi erkekse girsin X gaming alt yapılı sitelerdede patlatsın bakayım dost o haldedost siz anlamıyorsunuz sanırım, site ismiyle alakası yok bu verileri elinde bulunduran kişi sizlerin hangi sitelerden oynadığınızı biliyor kupon gelene kadar defalarca sitelere yazıyor bulduğunda da kupon kazanır kazanmaz talep oluşturuyor istediğiniz kadar kırpın bunların elinde data var hatta kansızın biri açık açık yazmıştı sonrasında banlandı
dost bu hesap patlatma işi uzun süredir var, isim vermeyeyim bir kaç yıl önce farklı bir forumda yaşanmıştı bu tür olaylar ondan sonra bu şahsın tüm sülalesinin bilgilerine ulaştılar, misal dünkü olayda siteye aynı isimle bağlanan kişinin ip adresini forum yetkilileriyle paylaşmaları gerekir ama siteler bunu yapmadığından olay çözülmüyor ve bazı siteler de bu yalanı kullanıp ödeme yaptığını gösteriyor böyle bir ihtimal de var yani site kendi kullandığı hesaba parayı gönderip üyenin hesabına başkası girmiş de kendisine çekmiş gibi gösterebiliyor ve bu yüzden de bilgileri paylaşmıyor olabilirler çok fazla ihtimal var, betco sitelerde güvenlik zaafiyeti var en iyisi sizin adınızdan başka kimseye ödeme yapmayan siteleri tercih edin çünkü bunlar hangi sitelerin farklı isimlere çekim gönderdiğini çok iyi biliyorlarOnu yapan hangi erkekse girsin X gaming alt yapılı sitelerdede patlatsın bakayım dost o halde
Senin bu zekana hayranım siyasete atıl da ülkeye faydan olsunOynadığınız bürolar tek düzüne olsun dostlar mümkünse betcolardan kaçın.Oynadığınız bürolarda 2FA aktif olmasının yanında sms ile girişte aktif olsun.Ve oynadığınız yerlerdeki kullanıcı adınız ile burası aynı olmasın.Ben oynadığım büroda değiştirdim ayrıca oynadığım yerde bunu patlatan elemana şifremi kullanıcı adımı versemde giremez.Önce e posta onayı sonra 2FA yı sonrada telefonuma gelecek sms şifresini girmesi lazım ki patlatabilsin.Onuda yapabilecek yeteneğe sahipse şapka çıkarırım
Valla benim siyasete atılmadanda ülkeye faydam oluyor bu konuda sen kendini sorgula bu işler dilencilikle olmaz ağlamakla olmaz.Herkes adabı ile yorum yapsın herkes çizgisini bilsin.Yazmış olduğum mesajdada yanlış olan bir durumu söylede hepimiz bilelim ileri seviye zekadaki arkadaşımSenin bu zekana hayranım siyasete atıl da ülkeye faydan olsun
Senin önerin nedir peki dost?Sence bu konu ile ilgili güvenlik nasıl alınabilirdost bu hesap patlatma işi uzun süredir var, isim vermeyeyim bir kaç yıl önce farklı bir forumda yaşanmıştı bu tür olaylar ondan sonra bu şahsın tüm sülalesinin bilgilerine ulaştılar, misal dünkü olayda siteye aynı isimle bağlanan kişinin ip adresini forum yetkilileriyle paylaşmaları gerekir ama siteler bunu yapmadığından olay çözülmüyor ve bazı siteler de bu yalanı kullanıp ödeme yaptığını gösteriyor böyle bir ihtimal de var yani site kendi kullandığı hesaba parayı gönderip üyenin hesabına başkası girmiş de kendisine çekmiş gibi gösterebiliyor ve bu yüzden de bilgileri paylaşmıyor olabilirler çok fazla ihtimal var, betco sitelerde güvenlik zaafiyeti var en iyisi sizin adınızdan başka kimseye ödeme yapmayan siteleri tercih edin çünkü bunlar hangi sitelerin farklı isimlere çekim gönderdiğini çok iyi biliyorlar
Betco siteden yüklü oynamayacaksın bu kadar basitSenin önerin nedir peki dost?Sence bu konu ile ilgili güvenlik nasıl alınabilir
La yanlış şeyi alıntılamışım 😀😀 çok pardonValla benim siyasete atılmadanda ülkeye faydam oluyor bu konuda sen kendini sorgula bu işler dilencilikle olmaz ağlamakla olmaz.Herkes adabı ile yorum yapsın herkes çizgisini bilsin.Yazmış olduğum mesajdada yanlış olan bir durumu söylede hepimiz bilelim ileri seviye zekadaki arkadaşım
Beynime kan gitti dost vallahi sinirden öneride bulundum öyle deyince kalp kırılmasın affolaLa yanlış şeyi alıntılamışım 😀😀 çok pardon
Antepliye yazacaktım sana yazdım valla kusura bakma 😀😀😀Beynime kan gitti dost vallahi sinirden öneride bulundum öyle deyince kalp kırılmasın affola
Bunlar hep nba oynayamamaktanAntepliye yazacaktım sana yazdım valla kusura bakma 😀😀😀
Dost yatmıyoruz sabahta değişik kalkıyoruz akıl kalmıyor 😀😀Bunlar hep nba oynayamamaktan