- 1,409
- 727
- 113
Malumunuz son 1 senedir dünyamızın en büyük belası korona.Her ne kadar korunsakta dikkat etsekte sans ,tesadüf eseri bu hastalıklara yakalanabiliyoruz.Benimde sansa son 2-3 ayda gerek ailemden gerek cevremden o kadar kısı yakalandıkı ıster ıstemez bu kadar test oldum Aralk ayından beri Hele benim pozitif oldugum tarıhe bakın tam bana yakısır tarıh İşin komık tarafı hastanenin onunden geçiyordum baktım test yapılan yer bombos ula dedım oylesıne test olayım hıcbır belırtı gostermeden 31 Aralık 23:00 sularında ,yeni yıla 1 saat kala tam da benım gıbı bır ugursuza yakısır sekılde yenı yıla aılemden ayrı covıdlı gırmıstım Aralık ayından beri 11 test olmusum valla bunların yarısı aılem cevrem pozıtıf cıkınca yarısıda bobregım agrıdı sırtım omzum agrıdı hastanede evın karsısı olunca gıdıp test yaptırdım sakası yok malesef bu hastalıgın.Bir de sonucları beklerken hep bı korku aman telefon calmasın korkusu (pozitif çıkarsan sısteme dusmeden sonucu seni arıyorlar telle ) böyle yani bizde durumlar forumda rekor bendedır sanırım,hep bahıs konusuyoz bıraz degısıklık yapayım hayattımdan yasantımdan bahsettım .... Her neyse hepinize saglıklı ömürler hayırlı geceler diliyor umarım corona belasından bır an evvel kurtulmak dileğiyle...