Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Benim Kadar Test Yaptıran Var mı Aranızda ? :)

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Malumunuz son 1 senedir dünyamızın en büyük belası korona.Her ne kadar korunsakta dikkat etsekte sans ,tesadüf eseri bu hastalıklara yakalanabiliyoruz.Benimde sansa son 2-3 ayda gerek ailemden gerek cevremden o kadar kısı yakalandıkı ıster ıstemez bu kadar test oldum Aralk ayından beri :) Hele benim pozitif oldugum tarıhe bakın tam bana yakısır tarıh :) İşin komık tarafı hastanenin onunden geçiyordum baktım test yapılan yer bombos ula dedım oylesıne test olayım hıcbır belırtı gostermeden 31 Aralık 23:00 sularında ,yeni yıla 1 saat kala tam da benım gıbı bır ugursuza yakısır sekılde yenı yıla aılemden ayrı covıdlı gırmıstım :) Aralık ayından beri 11 test olmusum valla bunların yarısı aılem cevrem pozıtıf cıkınca yarısıda bobregım agrıdı sırtım omzum agrıdı hastanede evın karsısı olunca gıdıp test yaptırdım sakası yok malesef bu hastalıgın.Bir de sonucları beklerken hep bı korku aman telefon calmasın korkusu (pozitif çıkarsan sısteme dusmeden sonucu seni arıyorlar telle ) böyle yani bizde durumlar forumda rekor bendedır sanırım,hep bahıs konusuyoz bıraz degısıklık yapayım hayattımdan yasantımdan bahsettım .... Her neyse hepinize saglıklı ömürler hayırlı geceler diliyor umarım corona belasından bır an evvel kurtulmak dileğiyle... nnnnnn.png

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
27,803
27,140
113
Bizimde işyerinde son 6-7 günde patlak verdi 1 senedir hiç vaka yoktu 29 çalişanız 15 pozitif çıktı
İki kişilik çalişiyoruz bir haftadır

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,956
2,056
113
Şimdi sen söyleyince bi sayayim dedim, 9 kere test yapilmis.

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Bizimde işyerinde son 6-7 günde patlak verdi 1 senedir hiç vaka yoktu 29 çalişanız 15 pozitif çıktı
İki kişilik çalişiyoruz bir haftadır
Allah yardımcınız olsun cok pis hastalık 1 kısının pozıtıf cıkması bulastıra bulastıra yarıya dusurmus nufusunuzu.Corona oldugunu bıldıgı halde gızlıden calısan ınsanlarda var bi yandan kızıyorum cok buyuk bır sorumsuzluk yanı karsındakılerı rıske atıyosun ama bı yandan da ekmek davası...

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
27,803
27,140
113
Allah yardımcınız olsun cok pis hastalık 1 kısının pozıtıf cıkması bulastıra bulastıra yarıya dusurmus nufusunuzu.Corona oldugunu bıldıgı halde gızlıden calısan ınsanlarda var bi yandan kızıyorum cok buyuk bır sorumsuzluk yanı karsındakılerı rıske atıyosun ama bı yandan da ekmek davası...
Ekmek davası ama kesilmiyor sonuçta maaşın neyse alıyorsun bi şekilde bunu idrak edemiyor ne yazıkki insanlar

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,956
2,056
113
Pozitif cıktın mı hıc :)
Evet dost 1 kere pozitif ciktim ama bu pandeminin baslangicindaydi ilk zamanlar. Daha sonrasinda surekli test yapilmasinin sebebi ise, kalple ilgili bir sikintim var birkac tetkik istenmisti mesela tee eko cekilecek randevu gununden 1 gun once covid testi istiyorlar eeg cekilecek onlarda istiyor... Her tetkik oncesi test... Artik ver cubugu ben hallederim diyecek duruma geldim :) Kimisi cok nazik yapiyor kimiside acele yapiyor gozumden yas geliyor

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Evet dost 1 kere pozitif ciktim ama bu pandeminin baslangicindaydi ilk zamanlar. Daha sonrasinda surekli test yapilmasinin sebebi ise, kalple ilgili bir sikintim var birkac tetkik istenmisti mesela tee eko cekilecek randevu gununden 1 gun once covid testi istiyorlar eeg cekilecek onlarda istiyor... Her tetkik oncesi test... Artik ver cubugu ben hallederim diyecek duruma geldim :) Kimisi cok nazik yapiyor kimiside acele yapiyor gozumden yas geliyor
Gecmis olsun benimde kalpte sikintilar var ya kalpte buyume ve kapakcikta sarkma (mitral yetersizlik) bi agri yapiyor sanki kalbe bicak sokuyorlar,sende ne sorunu var

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,956
2,056
113
Gecmis olsun benimde kalpte sikintilar var ya kalpte buyume ve kapakcikta sarkma (mitral yetersizlik) bi agri yapiyor sanki kalbe bicak sokuyorlar,sende ne sorunu var
Cok gecmis olsun kardesim.
Bende kalp yetmezligi, ateresklorotik damar hastalığı, hiperlipidemi ve orta kusurda mitral yetmezliği var. Kalple ilgili olanlar bunlar kardesim. 23 anjiyo 1 kerede bypass oldum, 4 stent ve pil var... Akciger evre 1'de erken teshis ile kanseri yendim nazar degmesin 1.5 yildır hareket yok ureme yok.
Hersey iyi kotu yinede yolunda derken 11.ayda beynime pihtî attı sol taraftan felç gecirdim. Konusma ve kol duzeldi ama ayak hala güçsüz. Pıhtı yani emboli kaynagi tespit edilemedi yapmadıkları tetkik kalmadi. Zaten pihti hala beyinde duruyor o kadar kan sulandiriciya ragmen. Yaklaşık 20 yıldır kan sulandirici kullanıyorum vucut artik direnc kazanmis ilaca bu sebeple etkisi yok. İthal bir ilaca gectik ama o da aynisi etki yok. Dikkat et kardesim. Bu arada mitral sorunu biliyorsun kendi kendini onarabiliyor. Kalpte buyumede sikintili bir durum insallah fazla değildir kardesim. Kalp kapaginda sarkma durumunuda cok dert etme, ayni sorun vardi koltuk altindan girisimsel islem ile hafif bir ameliyat gecirdim suan sorun yok. Hangi hastaneden takiplisin kardesim? Bu konuda bir önerim olacak. 38 yil Turkiye yi dolastim hastane hastane.... Buldum dogrusunu ama gec buldum

Dogilitas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,409
727
113
Bende kalp yetmezligi, ateresklorotik damar hastalığı, hiperlipidemi veorta kusurda mitral yetmezliği var. Kalple ilgili olanlar bunlar kardesim. 23 anjiyo 1 kerede bypass oldum, 4 stent ve pil var... Akciger evre 1'de erken teshis ile kanseri yendim nazar degmesin 1.5 yildır hareket yok ureme yok.
Hersey iyi kotu yinede yolunda derken 11.ayda beynime pihtî attı sol taraftan felç gecirdim. Konusma ve kol duzeldi ama ayak hala güçsüz. Pıhtı yani emboli kaynagim tespit edilemedi yapmadıkları tetkik kalmadi. Zaten pihti hala beyinde duruyor o kadar kan sulandiriciya ragmen. Yaklaşık 20 yıldır kan sulandirici kullanıyorum vucut artik direnc kazanmis ilaca bu sebeple etkisi yok. İthal bir ilaca gectik ama o da aynisi etki yok. Dikkat et kardesim. Bu arada mitral sorunu biliyorsun kendi kendini onarabiliyor. Kalpte buyumede sikintili bir durum insallah fazla değildir kardesim. Kalp kapaginda sarkma durumunuda cok dert etme, ayni sorun vardi koltuk altindan girisimsel islem ile hafif bir ameliyat gecirdim suan sorun yok. Hangi hastaneden takiplisin kardesim? Bu konuda bir önerim olacak. 38 yil Turkiye yi dolastim hastane hastane.... Buldum dogrusunu ama gec buldum
abi büyüme hafif varmıs global buyume dıye geçıyor en son yazın gıttım kontrole bılıyosun bu kontroller vs baya masraflı suan calısmıyorum askere gıdıcem 1-2 aya yesıl kartlıyım devlet hastanelerıne gıdılmıyor coronadan ,ozeller ıse 1 kontroller mın 600-700 lira oda ekstra tetkıkler olmucak yani :) izmir de yasıyorum abı ben bırkaç gıttıgım yer var ama hepsı bırbırınden para tuzagı bence hıc hastanın halınden derdınden skıntısından anlamıyorlar hatta gıttıgım bazı yerler sende hıcbır sey yok panık atak var dıyıp gonderıyor testlerden sonra, bazılarıda sunlar sunlar var 6 ay sonra kontrole gel dıyor gonderıyor

Wembley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
153
76
28
Bende kalp yetmezligi, ateresklorotik damar hastalığı, hiperlipidemi ve orta kusurda mitral yetmezliği var. Kalple ilgili olanlar bunlar kardesim. 23 anjiyo 1 kerede bypass oldum, 4 stent ve pil var... Akciger evre 1'de erken teshis ile kanseri yendim nazar degmesin 1.5 yildır hareket yok ureme yok.
Hersey iyi kotu yinede yolunda derken 11.ayda beynime pihtî attı sol taraftan felç gecirdim. Konusma ve kol duzeldi ama ayak hala güçsüz. Pıhtı yani emboli kaynagi tespit edilemedi yapmadıkları tetkik kalmadi. Zaten pihti hala beyinde duruyor o kadar kan sulandiriciya ragmen. Yaklaşık 20 yıldır kan sulandirici kullanıyorum vucut artik direnc kazanmis ilaca bu sebeple etkisi yok. İthal bir ilaca gectik ama o da aynisi etki yok. Dikkat et kardesim. Bu arada mitral sorunu biliyorsun kendi kendini onarabiliyor. Kalpte buyumede sikintili bir durum insallah fazla değildir kardesim. Kalp kapaginda sarkma durumunuda cok dert etme, ayni sorun vardi koltuk altindan girisimsel islem ile hafif bir ameliyat gecirdim suan sorun yok. Hangi hastaneden takiplisin kardesim? Bu konuda bir önerim olacak. 38 yil Turkiye yi dolastim hastane hastane.... Buldum dogrusunu ama gec buldum
Allah sifa versin insallah . Obur dunyada Allah bunlari unutmaz hic merak etme.Sevmedigi kullarina bu dunyada boyle sıkıntılar yaşatmaz.