- 627
- 168
- 43
konunun başında sadece şans dilemişsin kazanınca gelip bana cıksa diyosunumarım bana çıkar ihtiyaç var bu aralar
konunun başında sadece şans dilemişsin kazanınca gelip bana cıksa diyosunumarım bana çıkar ihtiyaç var bu aralar
Sözü vardı 🥰çekiliş oldu mu krsl
Hahahahahahaha 😂😂😂😂konunun başında sadece şans dilemişsin kazanınca gelip bana cıksa diyosun
napim bilader bu adam beni tanır zaten iş güç var 7 24 bakamam ya sen gibi ıssız miyim adama ben hesabımi bile verdim bana atar zaten 😉konunun başında sadece şans dilemişsin kazanınca gelip bana cıksa diyosun
Tamam reisArkadaşlar sonlardaki sinir stresten sivilce çıkardım resmen elim ayağım titriyor. Kupon kazandi, onay alması biraz suruyor. Cekim geldigi zaman takipte olanlardan 10 kisiye 20 TL verecegim. Hepinize cok tesekkurler. Birazdan liste çıkarıcam sonrasında konuyu kilitleyelim, soyledigim kisiler ozelden papara numaralarini yollarlar.
kesene bereket tebrik ederimArkadaşlar sonlardaki sinir stresten sivilce çıkardım resmen elim ayağım titriyor. Kupon kazandi, onay alması biraz suruyor. Cekim geldigi zaman takipte olanlardan 10 kisiye 20 TL verecegim. Hepinize cok tesekkurler. Birazdan liste çıkarıcam sonrasında konuyu kilitleyelim, soyledigim kisiler ozelden papara numaralarini yollarlar.
Eyvallah kardeşim inşallah sendeki şans bize de dokunur az birşey de bizde nasiplenirizArkadaşlar sonlardaki sinir stresten sivilce çıkardım resmen elim ayağım titriyor. Kupon kazandi, onay alması biraz suruyor. Cekim geldigi zaman takipte olanlardan 10 kisiye 20 TL verecegim. Hepinize cok tesekkurler. Birazdan liste çıkarıcam sonrasında konuyu kilitleyelim, soyledigim kisiler ozelden papara numaralarini yollarlar.
Her baba yigidin harci degil bu cesaret afiyet bal seker olsun o sivilceye selam olsun terden bende cikarmam insalah 😂💰😍😉😘😎😇Arkadaşlar sonlardaki sinir stresten sivilce çıkardım resmen elim ayağım titriyor. Kupon kazandi, onay alması biraz suruyor. Cekim geldigi zaman takipte olanlardan 10 kisiye 20 TL verecegim. Hepinize cok tesekkurler. Birazdan liste çıkarıcam sonrasında konuyu kilitleyelim, soyledigim kisiler ozelden papara numaralarini yollarlar.
Ben hazırdan yolluyom kanka 2 k sözün vardıArkadaşlar sonlardaki sinir stresten sivilce çıkardım resmen elim ayağım titriyor. Kupon kazandi, onay alması biraz suruyor. Cekim geldigi zaman takipte olanlardan 10 kisiye 20 TL verecegim. Hepinize cok tesekkurler. Birazdan liste çıkarıcam sonrasında konuyu kilitleyelim, soyledigim kisiler ozelden papara numaralarini yollarlar.
Tebrikler hocam kazancın daim olsun umarım ihtiyaçlarını karşılar güzel paraArkadaşlar sonlardaki sinir stresten sivilce çıkardım resmen elim ayağım titriyor. Kupon kazandi, onay alması biraz suruyor. Cekim geldigi zaman takipte olanlardan 10 kisiye 20 TL verecegim. Hepinize cok tesekkurler. Birazdan liste çıkarıcam sonrasında konuyu kilitleyelim, soyledigim kisiler ozelden papara numaralarini yollarlar.
Yemin ederim çok merak ediyordum ne halde olduğunu şimdi sicilce ilacı güzellik kremi en pahalısından alırsın kardeşim 1 günde baby face olursun 🙂Arkadaşlar sonlardaki sinir stresten sivilce çıkardım resmen elim ayağım titriyor. Kupon kazandi, onay alması biraz suruyor. Cekim geldigi zaman takipte olanlardan 10 kisiye 20 TL verecegim. Hepinize cok tesekkurler. Birazdan liste çıkarıcam sonrasında konuyu kilitleyelim, soyledigim kisiler ozelden papara numaralarini yollarlar.