Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Beşiktaş - Ajax Maçını Kim Kazanır?

Beşiktaş - Ajax Maçını Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    59

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
Şuan sahada oynamıyorlar talimat gelmiş gibi🤣

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
ulan son dk ataktasın top çevirmek nedir yaw.

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
Beşiktaşı hiç bu kadar aciz görmedim sahada. Nerde ilk yarıdaki cesur beşiktaş. Ah beşiktaş ah

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
ulan son dk ataktasın top çevirmek nedir yaw.
Sizin takımda ruhu bırak. Oyuncular top oynamak istemiyor gibiydi 2. Yarı sahada. Ajax geride gibi oynuyor. Beşiktaş yerden kalkmıyor. 2. Yarıda ki beşiktaşı begenmedim. İlk yari daha iyiydi

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
951
113
salih denen canlı varlık beni benden alıyor. dini sebepler + T.C. yasaları + forum kuralları nedeniyle daha fazla yorum yapamıyorum kendisi hakkında ama suç onda değil tabi. Bu varlığı buraya getirip hala oyuna sokanlarda...

Sergen hocamızada hizmetleri için teşekkürler, bundan sonraki hayatında başarılar...

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
salih denen canlı varlık beni benden alıyor. dini sebepler + T.C. yasaları + forum kuralları nedeniyle daha fazla yorum yapamıyorum kendisi hakkında ama suç onda değil tabi. Bu varlığı buraya getirip hala oyuna sokanlarda...

Sergen hocamızada hizmetleri için teşekkürler, bundan sonraki hayatında başarılar...
bro haklısın fakat oyuna girdiği dakika itibari ile ben onda suç aramam 2-1 geridesin 3lü değişiklik atiba+necip+salih. Bu ne yani

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,661
3,679
113
Şu grupta 0 çekmek için harbiden 20 sene geride kalmış bir futbol oynamak gerekiyordu, Sergen bey de sağolsun onu yapıyor.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Sizin takımda ruhu bırak. Oyuncular top oynamak istemiyor gibiydi 2. Yarı sahada. Ajax geride gibi oynuyor. Beşiktaş yerden kalkmıyor. 2. Yarıda ki beşiktaşı begenmedim. İlk yari daha iyiydi
söve söve tersten hatim ettim kanka

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Şu grupta 0 çekmek için harbiden 20 sene geride kalmış bir futbol oynamak gerekiyordu, Sergen bey de sağolsun onu yapıyor.
Türk futbolu şuan tüm takımlar ve milli düzeyde 20 senenin çok gerisinde zaten.

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
Galatasaray ile Fenebahçe bugün kü ajax'ı eleye çevirirdi. Ajax oynamadan kazandı bu maçı resmen. Hani kazanmasalarda göbeklerini çatlatırlardı. Mücadele ederlerdi. Beşıktaşın oyuncuları hiçbiri golde birbirine sarılmiyo. Herkes ayrı tarafa bakıyor. Oyuncular çıkarken sergen hocanın yüzüne bakmıyor. Çok demorolize olmuş bu takım.

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,661
3,679
113
Hayır başkan kastettiğim o değil.

Şu grupta biraz pragmatik düşünür, kale önüne otobüsü çeker yine puan alırdın her türlü. Sergen öyle bir futbol oynatıyor ki sanki kendisinin futbolculuk dönemindeki kadrolara sahibiz, hatta sahada kendisi var. :)

Oyuncular da beceremiyor, beceremedikçe de iyice oyundan düşüyor.

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113

Şu grupta biraz pragmatik düşünür, kale önüne otobüsü çeker yine puan alırdın her türlü. Sergen öyle bir futbol oynatıyor ki sanki kendisinin futbolculuk dönemindeki kadrolara sahibiz, hatta sahada kendisi var. :)

Bana biri şunu izah etsin geridesin ve gole ihtiyacın var. Atiba necip salih giriyor🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113

aynen bazen kendini sahada sanıyor bence :D ondan öyle hamleler yapıyor :D

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
951
113
adem ljajic'i fln kadro dışı bırakıyosun sonra oyuna necip, atiba, salih sokuyosun 2-1 yenikken...

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

garip garip işler.