- 4,251
- 4,313
- 113
Şuan sahada oynamıyorlar talimat gelmiş gibi🤣
Sizin takımda ruhu bırak. Oyuncular top oynamak istemiyor gibiydi 2. Yarı sahada. Ajax geride gibi oynuyor. Beşiktaş yerden kalkmıyor. 2. Yarıda ki beşiktaşı begenmedim. İlk yari daha iyiydiulan son dk ataktasın top çevirmek nedir yaw.
bro haklısın fakat oyuna girdiği dakika itibari ile ben onda suç aramam 2-1 geridesin 3lü değişiklik atiba+necip+salih. Bu ne yanisalih denen canlı varlık beni benden alıyor. dini sebepler + T.C. yasaları + forum kuralları nedeniyle daha fazla yorum yapamıyorum kendisi hakkında ama suç onda değil tabi. Bu varlığı buraya getirip hala oyuna sokanlarda...
Sergen hocamızada hizmetleri için teşekkürler, bundan sonraki hayatında başarılar...
söve söve tersten hatim ettim kankaSizin takımda ruhu bırak. Oyuncular top oynamak istemiyor gibiydi 2. Yarı sahada. Ajax geride gibi oynuyor. Beşiktaş yerden kalkmıyor. 2. Yarıda ki beşiktaşı begenmedim. İlk yari daha iyiydi
Türk futbolu şuan tüm takımlar ve milli düzeyde 20 senenin çok gerisinde zaten.Şu grupta 0 çekmek için harbiden 20 sene geride kalmış bir futbol oynamak gerekiyordu, Sergen bey de sağolsun onu yapıyor.
Galatasaray ile Fenebahçe bugün kü ajax'ı eleye çevirirdi. Ajax oynamadan kazandı bu maçı resmen. Hani kazanmasalarda göbeklerini çatlatırlardı. Mücadele ederlerdi. Beşıktaşın oyuncuları hiçbiri golde birbirine sarılmiyo. Herkes ayrı tarafa bakıyor. Oyuncular çıkarken sergen hocanın yüzüne bakmıyor. Çok demorolize olmuş bu takım.Türk futbolu şuan tüm takımlar ve milli düzeyde 20 senenin çok gerisinde zaten.
Hayır başkan kastettiğim o değil.Türk futbolu şuan tüm takımlar ve milli düzeyde 20 senenin çok gerisinde zaten.
Bana biri şunu izah etsin geridesin ve gole ihtiyacın var. Atiba necip salih giriyor🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Hayır başkan kastettiğim o değil.
Şu grupta biraz pragmatik düşünür, kale önüne otobüsü çeker yine puan alırdın her türlü. Sergen öyle bir futbol oynatıyor ki sanki kendisinin futbolculuk dönemindeki kadrolara sahibiz, hatta sahada kendisi var.
Oyuncular da beceremiyor, beceremedikçe de iyice oyundan düşüyor.
O gole ihtiyaç duymak değil artık, bambaşka bir şey.Bana biri şunu izah etsin geridesin ve gole ihtiyacın var. Atiba necip salih giriyor🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
aynen bazen kendini sahada sanıyor bence ondan öyle hamleler yapıyorHayır başkan kastettiğim o değil.
Şu grupta biraz pragmatik düşünür, kale önüne otobüsü çeker yine puan alırdın her türlü. Sergen öyle bir futbol oynatıyor ki sanki kendisinin futbolculuk dönemindeki kadrolara sahibiz, hatta sahada kendisi var.
Oyuncular da beceremiyor, beceremedikçe de iyice oyundan düşüyor.
kanka 3,5 üstçüleri yatırmaya yönelik hamleydi oBana biri şunu izah etsin geridesin ve gole ihtiyacın var. Atiba necip salih giriyor🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣