Kumbara para siliyo pek futbol oynamıyoruz ondanYani niye sorun olsunki ben limitli degilim hic denk gelmedim oranlari dusurmusler hep ondan biraktim alt üst oranlari 1.8 1.8 baskette
Kumbara para siliyo pek futbol oynamıyoruz ondanYani niye sorun olsunki ben limitli degilim hic denk gelmedim oranlari dusurmusler hep ondan biraktim alt üst oranlari 1.8 1.8 baskette
Bol şanslar gardaşim....İçimizden geldiği gibi oynadık buna salladım oynatırsa 845 i de iy kg vururuz Ekli dosyayı görüntüle 508539
Aynen gecen dikkatimi çekti ne zamandır öyle çok farkediyor ya 1.8 ile 1.85Yani niye sorun olsunki ben limitli degilim hic denk gelmedim oranlari dusurmusler hep ondan biraktim alt üst oranlari 1.8 1.8 baskette
İki sevdiğim bir arada bol şans 🤞Bol şans @Beşiktaş dostumuz sponsor zeki yle metin gibi ekmeğin içinde altın bulmuş
Fırıncı dostumuz
Eyvah eyvahBol şans @Beşiktaş dostumuz sponsor zeki yle metin gibi ekmeğin içinde altın bulmuş
Fırıncı dostumuz
DddddddBol şans gülüm
Yeni sayilir cogu site 1.87 1.8 cok berbatAynen gecen dikkatimi çekti ne zamandır öyle çok farkediyor ya 1.8 ile 1.85
Rulete miNeyse 845 imiz kalsın onu da vursak 4k da ordan alırdık ama almayalım madem
Aynen millet yükseltir bunlar düşürüyorYeni sayilir cogu site 1.87 1.8 cok berbat
En iyisi eniste bu gelirse hepsini 1.85 basmis gibi oluyor zsten o da iyidirNeyse 845 imiz kalsın onu da vursak 4k da ordan alırdık ama almayalım madem
len bunun yeri bura mıÇekimlerde çok hızlı bir şekilde sizde üye olun 😘 kullanıcı adım bayri728 1236 TL çekim verdim çekimi anında ödedi
Site : vipslot233.com
her yere fırtlatıyo bunlarda çekim paylaşılen bunun yeri bura mı
Bi bi maça 1255 vurduk bu kadar hava civa yapmadık dostÇekimlerde çok hızlı bir şekilde sizde üye olun 😘 kullanıcı adım bayri728 1236 TL çekim verdim çekimi anında ödedi
Yeri mi başkan konusu var yaÇekimlerde çok hızlı bir şekilde sizde üye olun 😘 kullanıcı adım bayri728 1236 TL çekim verdim çekimi anında ödedi