- 30,507
- 25,130
- 113
Djiku?Kim kolluyor mesela kardesim son dk kestigi pozisyonu gordunmu vermediği faullere tek yanlisi gedson el ve maximim sari vermemesi bence
Djiku?Kim kolluyor mesela kardesim son dk kestigi pozisyonu gordunmu vermediği faullere tek yanlisi gedson el ve maximim sari vermemesi bence
Brom yarım eyüp samsun maçı 2. Yarı beraberlik verdim gelirse 10Valla iyi para verir brom yaşarız
Cemberlain atmisİmmobile
Mustafa dümen yapma lan fernandes senden fanatik bjklimi var troll yapma milleteHerkese hayırlı geceler arkadaşlar maçı izliyorum da fenerli olmaktan utandım herkes bizi kolluyor ama 11 senedir şampiyon olamıyoruz
Şampiyonluk yarisindayiz puahhahahq@Novasky @butragueno Tebrikler, Beşiktaş zayıf rakibine acımadı
Adamların parasını İsrail picleriyle yapacağımız zamanda odeselerdi onlarada yenilmezdik@Novasky @butragueno Tebrikler, Beşiktaş zayıf rakibine acımadı
Yya o maç Türkiye'de oynansa yenerdi BeşiktaşAdamların parasını İsrail picleriyle yapacağımız zamanda odeselerdi onlarada yenilmezdik
Şu acun la alikoc artık bı diktirsin gitsin laaa
FENERBAHÇELİ OLUNMAZ FENERBAHÇELİ DOĞULUR ANCA BU MAĞLUBİYET BİZİ SARSAR YİKAMAZ SEZON SONU ŞAMPİYON FENERMustafa dümen yapma lan fernandes senden fanatik bjklimi var troll yapma millete
Fener maçını ilk defa Beşiktaş ile oynadığı için izledim 8 kere atılması gerek sarı bile almadı gedson son sarı kartı uzaktan yakından alakası yok bu hakemlerin cidden futbol bilgileri yok sanırımDjiku?
topa vurduğu için yedi reisFener maçını ilk defa Beşiktaş ile oynadığı için izledim 8 kere atılması gerek sarı bile almadı gedson son sarı kartı uzaktan yakından alakası yok bu hakemlerin cidden futbol bilgileri yok sanırım