- 8,881
- 2,124
- 113
Takip etme bile Bjk bırakmaz3 gelir birazdan ❤ BEŞİKTAŞ
Takip etme bile Bjk bırakmaz3 gelir birazdan ❤ BEŞİKTAŞ
Yok dostum maçı izliyorum, şurada bir kaç kişiyi gözlüyorum gözlerim yolda kaldı da ,😂Takip etme bile Bjk bırakmaz
Al cok net kacirdi goztepeHerkes emin la gekecegi varsada gelmeyecek az sakin suan iyi iste geledebilir gidedebilir
Atti simdi kesin gelir kesin diyenler simdi ne der acabaAl cok net kacirdi goztepe
Oo miss miss 2 2 oldu laUyuya kalmışım dostlar erken sonuclandirmayla 9. Dakika da kazanmisiz hiç bakmadan maci actim 2-2 oldu diye sövuyordum
Tabrikler kardoUyuya kalmışım dostlar erken sonuclandirmayla 9. Dakika da kazanmisiz hiç bakmadan maci actim 2-2 oldu diye sövuyordum
Tebrikler dostUyuya kalmışım dostlar erken sonuclandirmayla 9. Dakika da kazanmisiz hiç bakmadan maci actim 2-2 oldu diye sövuyordum
Oooo tebrikler o zaman beUyuya kalmışım dostlar erken sonuclandirmayla 9. Dakika da kazanmisiz hiç bakmadan maci actim 2-2 oldu diye sövuyordum
Tebrikler kazancın daim olsunUyuya kalmışım dostlar erken sonuclandirmayla 9. Dakika da kazanmisiz hiç bakmadan maci actim 2-2 oldu diye sövuyordum
İnş dost güzel başladı gedson noktayı koysun bitsin maç 1 e 500 veriyo maç sonu bakalım 1 tl kazanıcan mı yoksa 500 kaybedicen mi görcez 🙂Olacak zatenn Dost özel oran vardı dimi alamadım kaç TL kaybettim şimdi