- 12,032
- 11,497
- 113
Trabzona oynamam ben dostum tercih senin bol sansAynı mantıktayım gelirse hepsini Trabzon a atmayi düşünüyorum onunda kaybetme lüksü yok
Trabzona oynamam ben dostum tercih senin bol sansAynı mantıktayım gelirse hepsini Trabzon a atmayi düşünüyorum onunda kaybetme lüksü yok
Bir BEŞİKTAŞLI olarak şimdiden TEBRİK ederim seni kardeşim 🥉 BEŞİKTAŞ'IN şampiyonluk yarışında tamam mı devam mı maçı bu başka seçeneği yok kazanmaktan başka , yarışa ortak olmak istiyorsa bu maçı almalı yoksa maç bitimiyle beraber teknik direktör ve futbolcu sıkıntıları boy gösterir,, KARTALLAR bugün senden yana da olsun Bol şanslar kardeşim🙏🙏🙏Akşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
Şahsen Trabzon hakkında öyle düşünmüyorum,ama kararına saygı kaybetme lüksü olmasa da hedefi Yok,desem ki ligte kalma yarışı onun için daha çok erken,Aynı mantıktayım gelirse hepsini Trabzon a atmayi düşünüyorum onunda kaybetme lüksü yok
Göztepe handicap yapsın ben BEŞİKTAŞ'I bırakıcam kardeşimmafia maalesef göztepe handikap yapar
skor 0-3 1-4 0-4 tarzı bitecek aksam göreceğizGöztepe handicap yapsın ben BEŞİKTAŞ'I bırakıcam kardeşim
Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün kardeşim 😅😅😅skor 0-3 1-4 0-4 tarzı bitecek aksam göreceğiz
Bak 0_5 yazmamışsin o da bitebilir 😅skor 0-3 1-4 0-4 tarzı bitecek aksam göreceğiz
Hayırlı olsun dost 40k 3-0 2-0 gibi yenerizAkşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
Güzel yorum keşke hersey yorumlar gibi olsa Beşiktaş şampiyonluk yarışında değil o yarisi zaten 3 hafta önce kaybetti bu akşamda dep puan alır diye düşünüyorumBir BEŞİKTAŞLI olarak şimdiden TEBRİK ederim seni kardeşim 🥉 BEŞİKTAŞ'IN şampiyonluk yarışında tamam mı devam mı maçı bu başka seçeneği yok kazanmaktan başka , yarışa ortak olmak istiyorsa bu maçı almalı yoksa maç bitimiyle beraber teknik direktör ve futbolcu sıkıntıları boy gösterir,, KARTALLAR bugün senden yana da olsun Bol şanslar kardeşim🙏🙏🙏
Hiç bir şey BİTMEDİ ne yani dün 10 kişilik takımı 1-0 yenen GS mi şampiyon olacak ya da enselerinde hissettiği fb mi bunlar kendi arasında birbirini yerken BEŞİKTAŞ im gelir yeter ki Ocağa kadar daha da puan kaybı açılmasınGüzel yorum keşke hersey yorumlar gibi olsa Beşiktaş şampiyonluk yarışında değil o yarisi zaten 3 hafta önce kaybetti bu akşamda dep puan alır diye düşünüyorum
hayal mi goruyorsun o iş bitti bu saatten sonra Messi guardiola ikilisi gelsin yine besiktas şampiyon olamazHiç bir şey BİTMEDİ ne yani dün 10 kişilik takımı 1-0 yenen GS mi şampiyon olacak ya da enselerinde hissettiği fb mi bunlar kendi arasında birbirini yerken BEŞİKTAŞ im gelir yeter ki Ocağa kadar daha da puan kaybı açılmasın
Gözgöz ilk deplasman galibiyetini alır. Hasan Arat Allah belanı versin. Çoluk çoçuğu kandırıp başa geldin. Sıçtın sıvadın. Namussuz şerefsiz herifAkşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
Ocakta puan farkı 25 olmazsa Şükür namazı kıl.Hiç bir şey BİTMEDİ ne yani dün 10 kişilik takımı 1-0 yenen GS mi şampiyon olacak ya da enselerinde hissettiği fb mi bunlar kendi arasında birbirini yerken BEŞİKTAŞ im gelir yeter ki Ocağa kadar daha da puan kaybı açılmasın
Ben değilde sen hayal gördün herhalde az önce 0_3 yok bilmem 0_4 güldürdün beni çocukhayal mi goruyorsun o iş bitti bu saatten sonra Messi guardiola ikilisi gelsin yine besiktas şampiyon olamaz
Olur kılarım 😂😂😂Ocakta puan farkı 25 olmazsa Şükür namazı kıl.