Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Beşiktaş - Göztepe Tahminleriniz

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,039
5,241
113
Akşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
Bir BEŞİKTAŞLI olarak şimdiden TEBRİK ederim seni kardeşim 🥉 BEŞİKTAŞ'IN şampiyonluk yarışında tamam mı devam mı maçı bu başka seçeneği yok kazanmaktan başka , yarışa ortak olmak istiyorsa bu maçı almalı yoksa maç bitimiyle beraber teknik direktör ve futbolcu sıkıntıları boy gösterir,, KARTALLAR bugün senden yana da olsun Bol şanslar kardeşim🙏🙏🙏

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,039
5,241
113
Aynı mantıktayım gelirse hepsini Trabzon a atmayi düşünüyorum onunda kaybetme lüksü yok
Şahsen Trabzon hakkında öyle düşünmüyorum,ama kararına saygı kaybetme lüksü olmasa da hedefi Yok,desem ki ligte kalma yarışı onun için daha çok erken,

pikacu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
212
37
28
Bir BEŞİKTAŞLI olarak şimdiden TEBRİK ederim seni kardeşim 🥉 BEŞİKTAŞ'IN şampiyonluk yarışında tamam mı devam mı maçı bu başka seçeneği yok kazanmaktan başka , yarışa ortak olmak istiyorsa bu maçı almalı yoksa maç bitimiyle beraber teknik direktör ve futbolcu sıkıntıları boy gösterir,, KARTALLAR bugün senden yana da olsun Bol şanslar kardeşim🙏🙏🙏
Güzel yorum keşke hersey yorumlar gibi olsa Beşiktaş şampiyonluk yarışında değil o yarisi zaten 3 hafta önce kaybetti bu akşamda dep puan alır diye düşünüyorum

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,871
961
113
Göztepem ilk golü atar berabere biter tahmin 1-1

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,039
5,241
113
Güzel yorum keşke hersey yorumlar gibi olsa Beşiktaş şampiyonluk yarışında değil o yarisi zaten 3 hafta önce kaybetti bu akşamda dep puan alır diye düşünüyorum
Hiç bir şey BİTMEDİ ne yani dün 10 kişilik takımı 1-0 yenen GS mi şampiyon olacak ya da enselerinde hissettiği fb mi bunlar kendi arasında birbirini yerken BEŞİKTAŞ im gelir yeter ki Ocağa kadar daha da puan kaybı açılmasın

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,949
5,331
113
Hiç bir şey BİTMEDİ ne yani dün 10 kişilik takımı 1-0 yenen GS mi şampiyon olacak ya da enselerinde hissettiği fb mi bunlar kendi arasında birbirini yerken BEŞİKTAŞ im gelir yeter ki Ocağa kadar daha da puan kaybı açılmasın
hayal mi goruyorsun o iş bitti bu saatten sonra Messi guardiola ikilisi gelsin yine besiktas şampiyon olamaz

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
850
406
63
Akşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
Gözgöz ilk deplasman galibiyetini alır. Hasan Arat Allah belanı versin. Çoluk çoçuğu kandırıp başa geldin. Sıçtın sıvadın. Namussuz şerefsiz herif

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
850
406
63
Ocakta puan farkı 25 olmazsa Şükür namazı kıl.

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,039
5,241
113
hayal mi goruyorsun o iş bitti bu saatten sonra Messi guardiola ikilisi gelsin yine besiktas şampiyon olamaz
Ben değilde sen hayal gördün herhalde az önce 0_3 yok bilmem 0_4 güldürdün beni çocuk

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,039
5,241
113
BEŞİKTAŞ ❤ 🙏

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,039
5,241
113
@Shellac ,, Adminim bu çocuğu burdan alır mısınız yoksa ben icabına bakayım mi , yorumlarına dikkat et!, laf ebeliği yapma burda
@ysfchn