Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Beşiktaş - Göztepe Tahminleriniz

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,342
5,345
113
O değilde BEŞİKTAŞ akşam bir tek Göztepeye koymayacak anlaşılan budur,, 🥳

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
850
406
63
35 yaşındayım kendimi bildim bileli futbol hastası ve beşiktaş manyağıyım. Şu Beşiktaş'tan Rafa silva yı çıkarın alın hataydan kayseriden alanyadan farkı kalmaz. Başkanım diye gezinen adam Ali koç tan bile hatta yıldırım demirörenden bile kötü bi başkan

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,342
5,345
113
35 yaşındayım kendimi bildim bileli futbol hastası ve beşiktaş manyağıyım. Şu Beşiktaş'tan Rafa silva yı çıkarın alın hataydan kayseriden alanyadan farkı kalmaz. Başkanım diye gezinen adam Ali koç tan bile hatta yıldırım demirörenden bile kötü bi başkan
Farklı düşüncemiz yok ,benim yazmam gerekeni yazmışsın buraya ben sinirden 2 hafta maçını izlemedim,izlemem dedim ..ama bu takım Göztepe ne kadar iyi olursa olsun,3_4 yemez, yiyemez ,bunu benim BEŞİKTAŞLILİGİM İSTEMİYOR belki ama işin içinde her şey var konuşmaya başlarsak bitmez, bugün saha içinde değilse bile , öncesinde kağıt üzerinde maç BEŞİKTAŞ,İn ne demek istediğimi akşam anlarsın belki ya da ben yanilirim görücez bakalım

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
Göztepenin deplasmanı iyi değil maalesef Beşiktaş zorlanmaz

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,711
1,245
113
Bi Beşiktaşlı olarak bu sezon uzak durun bizden hahahaha

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,607
1,435
113
besiktas bugun kaybederse ne teknik direktor ne baskan kalir

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,934
2,309
113
KGV ve 2.5 Alt ikileminde kaldım. KGV ağır basıyor ama Bjk maçları alt bitiyor.

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,370
2,894
113
3 mac da alt ve 0 olduğuna göre mac banko üst ve taraf ama hangi taraf orası belli değil

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,156
2,682
113
beşiktaş 4-1 veya 4*2 alır bol gollü geçer.