- 5,950
- 5,333
- 113
kasimpasa 3 atti goztepe 5 atar rahat kal ayağını denk alBen değilde sen hayal gördün herhalde az önce 0_3 yok bilmem 0_4 güldürdün beni çocuk
kasimpasa 3 atti goztepe 5 atar rahat kal ayağını denk alBen değilde sen hayal gördün herhalde az önce 0_3 yok bilmem 0_4 güldürdün beni çocuk
Farklı düşüncemiz yok ,benim yazmam gerekeni yazmışsın buraya ben sinirden 2 hafta maçını izlemedim,izlemem dedim ..ama bu takım Göztepe ne kadar iyi olursa olsun,3_4 yemez, yiyemez ,bunu benim BEŞİKTAŞLILİGİM İSTEMİYOR belki ama işin içinde her şey var konuşmaya başlarsak bitmez, bugün saha içinde değilse bile , öncesinde kağıt üzerinde maç BEŞİKTAŞ,İn ne demek istediğimi akşam anlarsın belki ya da ben yanilirim görücez bakalım35 yaşındayım kendimi bildim bileli futbol hastası ve beşiktaş manyağıyım. Şu Beşiktaş'tan Rafa silva yı çıkarın alın hataydan kayseriden alanyadan farkı kalmaz. Başkanım diye gezinen adam Ali koç tan bile hatta yıldırım demirörenden bile kötü bi başkan
Bence kazaniriz dost ic sahada iyiyiz ama sagi solu belli olmuyor bizm mallarinAkşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
3-1 Beşiktaş alır dost hayırlı olsun şimdidenAkşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
Basladigi gibi biter bolsansAkşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
Normalde çok bir para değil de geçen bir gece de 50k bıraktık blackjack de son 10k yı attık şu an önemli bir miktar yenmesi lazım 😂Bence kazaniriz dost ic sahada iyiyiz ama sagi solu belli olmuyor bizm mallarin
Bence sıkıntılı be reis umarım gelirAkşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
Hadi bakimm umarim gelir dost son para bende gelmez normalde ama senin icin tam tersi olsunNormalde çok bir para değil de geçen bir gece de 50k bıraktık blackjack de son 10k yı attık şu an önemli bir miktar yenmesi lazım 😂
Holi özele eklediyse zaten sıkıntıdır 😂Bence sıkıntılı be reis umarım gelir
3-2 ya da 3 1 skorAkşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı
Bu maç 2.5 üst kokuyor dostAkşam Beşiktaş maçı ne olur dostlar görüşlerinizi alayım 40k Beşiktaş yenere kaldı