Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş Hakkında

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,976
1,488
113
Hakedene laf yok.

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Beşiktaş gerçekten bu sezon güzel top oynuyor şampiyonluğu hayırlı olsun he bugün ki 5 0 olan mac ise iyi oynuyolar evet ama hatay ligin en kötü maçını oynuyor normal oynasa bjk yine yener belki bilemem ama neyse hayırlı olsun bjk için

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,673
6,736
113
Beşiktaş gerçekten bu sezon güzel top oynuyor şampiyonluğu hayırlı olsun he bugün ki 5 0 olan mac ise iyi oynuyolar evet ama hatay ligin en kötü maçını oynuyor normal oynasa bjk yine yener belki bilemem ama neyse hayırlı olsun bjk için
Erken gelen 2 gol dağıttı hatayı tutunamadılar

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Beşiktaş'ın şampiyonluk hayırlı olsun zaten haftalardır Fenerbahçe ve Galatasarayin üzerinde futbol oynuyor en kotu ihtimalle 6 puan önde gidecek Galatasaray maçına

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Görücez C. Tesi derken boşa demedi Ali Rıza Sergen Yalçın Bey 🏁🏁🏁

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,622
519
113
Sergen çok kızdı Hatay Beşiktaş'a oynuyordu teknik direktörü başka maçtan çıkmış besiktasla görüşürüz diye açıklama yapıyordu Sergen de görelim diye açıkladı çok hızlı top dönderiyor Beşiktaş haftaya Galatasaray yenilmezse şampiyon artık

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,682
3,186
113
Sergen çok kızdı Hatay Beşiktaş'a oynuyordu teknik direktörü başka maçtan çıkmış besiktasla görüşürüz diye açıklama yapıyordu Sergen de görelim diye açıkladı çok hızlı top dönderiyor Beşiktaş haftaya Galatasaray yenilmezse şampiyon artık
Yenilse bile yine şampiyon olur Hocam diğer kalan maclarda puan kaybedeceğini zannetmiyorum

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,622
519
113
Adana demirde şampiyon superligte artık çok çok birşey olmazsa yendiği zaman hem kasası para dolacak hemde 26 yılın hasreti bitecek bugün öldüm öldüm dirildim hersene kaybediyor son ana gelip ikinci yarı gol geç kalsa gene elden gidecekti play-off oynar orda gene cikamazdi haftaya superligte çıkar artık inşallah 😊😊😊😊

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,254
1,742
113
tek umrumda olan suan ozel oranin gelmesi 😂😂