- 27,797
- 25,558
- 113
Dur bı bakayim 27 ftn kaç para yapıyor ona göreKazandirinca aslan payı benim ama,o kadar vebal alıyorum 😅😅😅
Dur bı bakayim 27 ftn kaç para yapıyor ona göreKazandirinca aslan payı benim ama,o kadar vebal alıyorum 😅😅😅
Şikedir oEn son senin handikaplı 2 verdiğin maçi ev sahibi 21 farkla almıştı
Ya arkadaşım girsinler biz arkadaşız seninle bebeğim mebegim hop dur orada bak şimdi 🤔İyice yanlış anlaşılma yalım benide yanlis kimse tanımasin 👍Yok bebegim seninle arama kimse giremez... ondan değildir
2 kişi 250 🤭🤭Evet arkadaşlar para yatana kadar biz bir konuyu netlestirekim 500 dağıtım olayını 10 kişiye 50 mı 5 kişiye 100 mu yapalım ?
10 kişi 50 yap daha iyi bana değil mantıklı hepsi alsinEvet arkadaşlar para yatana kadar biz bir konuyu netlestirekim 500 dağıtım olayını 10 kişiye 50 mı 5 kişiye 100 mu yapalım ?
Her zaman başarılı arkadasimiz tebriklerSelam beyler sabah bbiraz kazanmistik isteydim yogundum giremedim tebrik eden herkese teşekkürler bir daha deneyelim şansımızı başarılı olursak 500 dağıtım yaparız
10 kisi varmi takip eden varsa 10 kisi 50 olsun brlki şans dönerEvet arkadaşlar para yatana kadar biz bir konuyu netlestirekim 500 dağıtım olayını 10 kişiye 50 mı 5 kişiye 100 mu yapalım ?
Bence @Beşiktaş a 500 verelim konu kapansın2 kişi 250 🤭🤭
😡Dur bı bakayim 27 ftn kaç para yapıyor ona göre
Olur niye olmasınBence @Beşiktaş a 500 verelim konu kapansın
Mevzu ne bebeğim 😅Ya arkadaşım girsinler biz arkadaşız seninle bebeğim mebegim hop dur orada bak şimdi 🤔İyice yanlış anlaşılma yalım benide yanlis kimse tanımasin 👍
6 kişi 100Evet arkadaşlar para yatana kadar biz bir konuyu netlestirekim 500 dağıtım olayını 10 kişiye 50 mı 5 kişiye 100 mu yapalım ?
Dep son swte birakicak gibiSon adım bol sans 4 set dep alır voleybol
İnsan bir kerede abisini düşünür dağıtma canın sagolsun der6 kişi 100