- 28,590
- 26,450
- 113
Hakanda maşallah hazırmışYapmazsa küserim
Hakanda maşallah hazırmışYapmazsa küserim
Her zamanHakanda maşallah hazırmış
Bana da yaptır be bro roll 2 kişi olsun ben ve hakanHakanda maşallah hazırmış
Musayada at bari la kazanirsan olay cozulsunKazanalım da dost aidiyet duygumuz vardır bizim
La dost adama borcum yok la saçmalıyor adam gereksiz bir hamle olsa zaten atarımMusayada at bari la kazanirsan olay cozulsun
Çekim gelse atacm demişsin silmislerLa dost adama borcum yok la saçmalıyor adam gereksiz bir hamle olsa zaten atarım
Biz kimsenin parasını yiyecek adammiyiz en önemlisi 100 liralık adammiyizMusayada at bari la kazanirsan olay cozulsun
Konuyu anladim dost ama guzellikle cozulsun gerek yok kalp kirmayaLa dost adama borcum yok la saçmalıyor adam gereksiz bir hamle olsa zaten atarım
Belli ki yanlış anlamışBiz kimsenin parasını yiyecek adammiyiz en önemlisi 100 liralık adammiyiz
Valla dost bende yalan yok sana şifremi vereyim gir mesajları tek tek oku haksizssam eyvallahKonuyu anladim dost ama guzellikle cozulsun gerek yok kalp kirmaya
La zaten yok desen olay yok anladikta sen bosver hallet dedigim gibi kalp kirlmasinBiz kimsenin parasını yiyecek adammiyiz en önemlisi 100 liralık adammiyiz
Dost senin için hallederim bastacisinLa zaten yok desen olay yok anladikta sen bosver hallet dedigim gibi kalp kirlmasin
Hadi bol sanslarTamam
Dost senin için hallederim bastacisin