- 27,685
- 25,452
- 113
Kasa 475 hedef iki adım ne kazanırsan 2 kişiye 100 kalanı paylaşırızValla iyi olur kral
Kasa 475 hedef iki adım ne kazanırsan 2 kişiye 100 kalanı paylaşırızValla iyi olur kral
Yazdım burdanmi devam edek yeni mi acimFix yaz
Tamamdir kralKasa 475 hedef iki adım ne kazanırsan 2 kişiye 100 kalanı paylaşırız
Kuponlar patlarsa slotta eritme sinirlenip he 😅, bu sefer inanıyorum zoru basaricam 500 u 1000 yapicam 😅, hatta ben sana bi dm den 2 futbol yazsam deneyebilir misin sansimaDost yapmayanlar bir aradan çıksın senimle başbaşa kallaim
Attım bol sansTamamdir kral
Dost arkadaştan sonra sana yaptıralım başarılı olursa tabiYapalım
Yaz buraya oynayacağım sözKuponlar patlarsa slotta eritme sinirlenip he 😅, bu sefer inanıyorum zoru basaricam 500 u 1000 yapicam 😅, hatta ben sana bi dm den 2 futbol yazsam deneyebilir misin sansima
Kesene bereket kral atiyom siteyeAttım bol sans
Eyvallah tamam dostDost arkadaştan sonra sana yaptıralım başarılı olursa tabi
Kafana göre dost nasiluygunsa senin icinYazdım burdanmi devam edek yeni mi acim
Tamam atıyorum hemenYaz buraya oynayacağım söz
O yüzden @Muroo1988 zi gözden kaçırma paramızı çarçur etmesin istikbalimiz ona bagliEyvallah tamam dost
TamamO yüzden @Muroo1988 zi gözden kaçırma paramızı çarçur etmesin istikbalimiz ona bagli
Sende yap abim bas tacisin dangerden sonrada sana atalım bugünlük bu kadar olsun@Beşiktaş Benim hiç rolim olmadı biliyormusun abi
Eyvallah agamSende yap abim bas tacisin dangerden sonrada sana atalım bugünlük bu kadar olsun
Müsaitim kankaMusaitmisin dost