HelalÖdüller gönderildi
HelalÖdüller gönderildi
Besiktas ciddi sandi mesajlari bile gormuyor puqhhahabButrayada gitmemiş bu nasıl iş anlamadım
Evet@Beşiktaş abi yeni roll yapacak mısın?
Dost bunda sponsor vardı geliyorum az bekleBesiktas ciddi sandi mesajlari bile gormuyor puqhhahab
Ben yatar size başarılar yine kaldık sııfffııırrrrrr oyhahahahBesiktas ciddi sandi mesajlari bile gormuyor puqhhahab
Tebrikler reis kazancın daim olsunÖdüller gönderildi
Ödülüm gelmediÖdüller gönderildi
Yok mu bişeyler hemen tek vücud olalım bro (teşko) zuhahaBesiktas ciddi sandi mesajlari bile gormuyor puqhhahab
@butragueno dağıtsın kanka
Yok gibi teskoyu dagitacaz bu gidisleYok mu bişeyler hemen tek vücud olalım bro (teşko) zuhaha
Tövbe de dur yeni ısınıyorum laYok gibi teskoyu dagitacaz bu gidisle
Senin gibi bir beyefendiye yakıştırmıyordur modlar kanka ondandır zuahhaTeşkilat olayı ayrı seviye. Konularda millet çatır çatır söverken sorun yok biz bir sövünce ban yiyoruz ayrı mesele. Anlamadım gitti. Küfür herkese yasak değil mi puhahaha
Seni teskilata almayi unutmusuz la dur kaydi yapayim fix aticam 10k atarsin puahhhahaTeşkilat olayı ayrı seviye. Konularda millet çatır çatır söverken sorun yok biz bir sövünce ban yiyoruz ayrı mesele. Anlamadım gitti. Küfür herkese yasak değil mi puhahaha
10 k atıp ne avantaj sağlanacak puhahahhaSeni teskilata almayi unutmusuz la dur kaydi yapayim fix aticam 10k atarsin puahhhaha
Adımız çıkmış diyorlar dost demek ki iyi sevemiyorum pyhahahahSenin gibi bir beyefendiye yakıştırmıyordur modlar kanka ondandır zuahha
nerelerdesin görünmüyorsun kral zuahaAdımız çıkmış diyorlar dost demek ki iyi sevemiyorum pyhahahah