- 21,011
- 8,404
- 113
Abi sinir stres yapma sen kasayı katlamaya bakOdulum geldi diye buraya yazmayınca aklımızda soru işareti kalıyor sanırım..etkinlik sahibine kalsa 2kisiydi..
Ekli dosyayı görüntüle 664591
Abi sinir stres yapma sen kasayı katlamaya bakOdulum geldi diye buraya yazmayınca aklımızda soru işareti kalıyor sanırım..etkinlik sahibine kalsa 2kisiydi..
Bol sans
bol şans reis
Bol sans
Emeğine sağlık tebrikler abim çok sevindim senin adına1.65
1.92
1.50 oranlarla 3adimda rol tamam @Beşiktaş
Rolü @Metings1905 e devrediyorum..
5 kişiye 100 ödül veriyorum..
Gerisi bizim gardasim..teşekkürler
Çekim verildi
Sanada bol sans yiğidim vur gel İsa abininyolundan yürü
InsSanada bol sans yiğidim vur gel İsa abininyolundan yürü
Buradamisin dost ?Teşekkürler dost
Doğru diyorOdulum geldi diye buraya yazmayınca aklımızda soru işareti kalıyor sanırım..etkinlik sahibine kalsa 2kisiydi..
Teşekkürler abiBol sans
Bol şans
Ben burada değilim dost olurda kaznirsan @butragueno ve @Gfbridvan1907 hangisi isterse o arkadaşlardan rolü onlara atarsın
Teşekkürler dostBen burada değilim dost olurda kaznirsan @butragueno ve @Gfbridvan1907 hangisi isterse o arkadaşlardan rolü onlara atarsın
Tamamdır ilk kuponun won olduğunu ilk farkeden @butragueno onu sectımBen burada değilim dost olurda kaznirsan @butragueno ve @Gfbridvan1907 hangisi isterse o arkadaşlardan rolü onlara atarsın
48 31 mac barem 20 lerde
Seçimine kuvvet dost bol şanslarTamamdır ilk kuponun won olduğunu ilk farkeden @butragueno onu sectım
Sende ödül alırsın reıs kızmak yokSeçimine kuvvet dost bol şanslar
Bol şanslar dedim dost kızdığımi nereden çıkardınSende ödül alırsın reıs kızmak yok