- 2,033
- 651
- 113
Beşiktaş banko pendikspor a bakalım biz
Olsa hallderdim dostum 🥺🥺🥺Dost yemiyor hediyesi 100 spin aldık yatırımım yoktu çekimi iptal etti 100₺ yatırım lazım
Valla dost senin yerinde olsam hiç onayrese bilasmam yüzü at başka siteye 600 yap cek 3 4 günde gelmiyor çekimDost yemiyor hediyesi 100 spin aldık yatırımım yoktu çekimi iptal etti 100₺ yatırım lazım
dah erken sakinVay arkadaş ya şaka gibi yattigimiz oranlara bak 1.18 1.20
Çarşamba zaten 38k maaş yatacak o bekleriz dost bırakmam onlara 680 İ 😂 24 saat de ödüyormuş payfix ile destek öyle dediValla dost senin yerinde olsam hiç onayrese bilasmam yüzü at başka siteye 600 yap cek 3 4 günde gelmiyor çekim
Ne etkeni la aynı sürede elin italyanlari iki gol attıdah erken sakin
BirazdanVay arkadaş ya şaka gibi yattigimiz oranlara bak 1.18 1.20
Yatmayacak ssdece zor olacak belli oldu dostum, atsınlar sigara icicem son5 sigara 🙏Vay arkadaş ya şaka gibi yattigimiz oranlara bak 1.18 1.20
Erken daha kardoVay arkadaş ya şaka gibi yattigimiz oranlara bak 1.18 1.20
Haydi bakalım dost olursa senin 100 işi tamam bendeBirazdan
Bjk 2-1 Alanya
Pendik 1-1 İst
Eyw cansın ben geldim goller gelecek şimdiHaydi bakalım dost olursa senin 100 işi tamam bende
Seninde sigaran bende gelirseYatmayacak ssdece zor olacak belli oldu dostum, atsınlar sigara icicem son5 sigara 🙏
5 dakika kayboluyorum sıkıntı bende bilmiyorum gelince wonlamis ol dostum 🙏🙏🙏🙏Ne etkeni la aynı sürede elin italyanlari iki gol attı
Var ol dostum gelsin 🙏🙏🙏🥰Seninde sigaran bende gelirse