- 13,007
- 2,248
- 113
ev 13.17 yaptı
Bu sefer yenelim artık son maçımız devre öncesi DostPara gelene kadar fikir alışverişi yapalım beyler besiktas galibiyetine atalım mı kasayı ? Ben bjk olunca duygusalim o yüzden baş diyeler kalp atsın basna diyenler üzülsün
bjk güven vermıyo gol yicek gibi 3.5 mantıklı bemcePara gelene kadar fikir alışverişi yapalım beyler besiktas galibiyetine atalım mı kasayı ? Ben bjk olunca duygusalim o yüzden baş diyeler kalp atsın basna diyenler üzülsün
Bjk pişmanlıktırPara gelene kadar fikir alışverişi yapalım beyler besiktas galibiyetine atalım mı kasayı ? Ben bjk olunca duygusalim o yüzden baş diyeler kalp atsın basna diyenler üzülsün
Atalım 2-1 alır beşiktaşPara gelene kadar fikir alışverişi yapalım beyler besiktas galibiyetine atalım mı kasayı ? Ben bjk olunca duygusalim o yüzden baş diyeler kalp atsın basna diyenler üzülsün
Geçen hafta 3.5 üst 5k attım 2.1 bitti sonra tövbe ettim bjk oynamamayaBjk pişmanlıktır
Basket girsene ya daha kolay ve oranı güzelPeki yenmesini geçtik olumsuz sonuclandi bjk takım gölü 1.5 üst ? Ne dersiniz yada varmı başka maç aklınızda imece usulü rol olsun
senin içinden gelen önemli bencePeki yenmesini geçtik olumsuz sonuclandi bjk takım gölü 1.5 üst ? Ne dersiniz yada varmı başka maç aklınızda imece usulü rol olsun
2.5 üst sarı kartPeki yenmesini geçtik olumsuz sonuclandi bjk takım gölü 1.5 üst ? Ne dersiniz yada varmı başka maç aklınızda imece usulü rol olsun
Bjk alacak bromPara gelene kadar fikir alışverişi yapalım beyler besiktas galibiyetine atalım mı kasayı ? Ben bjk olunca duygusalim o yüzden baş diyeler kalp atsın basna diyenler üzülsün
takım 1.5 denenir korner denenir maça ideali 3.5 bence amaPeki yenmesini geçtik olumsuz sonuclandi bjk takım gölü 1.5 üst ? Ne dersiniz yada varmı başka maç aklınızda imece usulü rol olsun
Rolcü sen sin sen bilirsin biz deriz yatar filan sonraPeki yenmesini geçtik olumsuz sonuclandi bjk takım gölü 1.5 üst ? Ne dersiniz yada varmı başka maç aklınızda imece usulü rol olsun
BEŞİKTAŞİMİZA BASABİLİRSİN DOSTUM❤Peki yenmesini geçtik olumsuz sonuclandi bjk takım gölü 1.5 üst ? Ne dersiniz yada varmı başka maç aklınızda imece usulü rol olsun
2-1 veya 3-1Bu kötü gidişe dur diyecek Beşiktaş zor da olsa kazanacak
3-2 tahmin2-1 veya 3-1