- 18,910
- 13,087
- 113
Mehmedim yaz artık be aga yaz be yaz aga beBomba yine bende kaldı 😅
Mehmedim yaz artık be aga yaz be yaz aga beBomba yine bende kaldı 😅
Zamanimi alır sağlam analizimle yaparım ama biraz akşama doğru olursa güzel olur ağacımİçinizde 2 k yi 10 yapacak adam varmı beyler
5 kg testisi olan adam lazımİçinizde 2 k yi 10 yapacak adam varmı beyler
@AnosValousİçinizde 2 k yi 10 yapacak adam varmı beyler
Burdayim aga banami seslendiniz5 kg testisi olan adam lazım
@yasyn55 ben bu adama güveniyorum ferhat beyİçinizde 2 k yi 10 yapacak adam varmı beyler
Kolay aslında çokta zor degjl5 kg testisi olan adam lazım
Banko beti alsak diye söyledim atayım 1 k bir k binus 2 k ile başlarız başarılı olursan 3 senin 7 benim olmazssan olan bir kağıda olurZamanimi alır sağlam analizimle yaparım ama biraz akşama doğru olursa güzel olur ağacım
Mayko78 lazimmis aga öyle duyum aldim5 kg testisi olan adam lazım
Buna yok diyen çıkmaz imkan verilse 500 ü bile 10K olur herkes alev atıyor şuanİçinizde 2 k yi 10 yapacak adam varmı beyler
Yok abi 2k beni aşar. Mahcup ederiz falan .@yasyn55 ben bu adama güveniyorum ferhat bey
Oda başkasını öneriyor@yasyn55 ben bu adama güveniyorum ferhat bey
Tamam ağa ben 7 24 hazırım biliyorsunBanko beti alsak diye söyledim atayım 1 k bir k binus 2 k ile başlarız başarılı olursan 3 senin 7 benim olmazssan olan bir kağıda olur
Ben yok dedim dost . 🤣Buna yok diyen çıkmaz imkan verilse 500 ü bile 10K olur herkes alev atıyor şuan
Ben @AnosValous diyorum . Ve cok güveniyorumOda başkasını öneriyor
Duydum geldim 😀😀İçinizde 2 k yi 10 yapacak adam varmı beyler
Tamam atıyorum snaa ne zmaan müsait olursan al acelemiz yokTamam ağa ben 7 24 hazırım biliyorsun