- 14,989
- 6,314
- 113
Sağolasın dost senin sıranmis bizede sıra gelir sen yap rolünüDost ayıp olmazsa kupon gelirse @ferdikadıoğlu ile 250 250 bölüşsek olur mu ? İkimiz roll yapsak ? Uygunsa ?
Sağolasın dost senin sıranmis bizede sıra gelir sen yap rolünüDost ayıp olmazsa kupon gelirse @ferdikadıoğlu ile 250 250 bölüşsek olur mu ? İkimiz roll yapsak ? Uygunsa ?
Hallederiz dost . 👍Sağolasın dost senin sıranmis bizede sıra gelir sen yap rolünü
Sapla gelsinBu kupon gelirse bitirebilir sin dost rolü 1 k kendine al 500 @yasyn55 at roll yapsın kalanı bana atarsın emeğine sağlık seninde işin var zaten
Sapla yasin artikÖnce maçı getirelim
Muro adamın roll ü bitmedi dost . Kuponu kazansın ondan sonra. İnşallah gelir kuponSapla yasin artik
Uygundur rol yapmayın sizin olsun o paralarDost ayıp olmazsa kupon gelirse @ferdikadıoğlu ile 250 250 bölüşsek olur mu ? İkimiz roll yapsak ? Uygunsa ?
en son 12k kayıptı kral toparlandı mı birazUygundur rol yapmayın sizin olsun o paralar
Tamamdır dost. EyvallahUygundur rol yapmayın sizin olsun o paralar
Müsaitim bi rollll yapayım.Bu kupon gelirse bitirebilir sin dost rolü 1 k kendine al 500 @yasyn55 at roll yapsın kalanı bana atarsın emeğine sağlık seninde işin var zaten