- 28,580
- 26,443
- 113
Hem çalış hem rol takip et dağıttım özel istekler derken adımı sorsan joker hakkımi kullanacak pozisyondayimBir sürü trip atmissinda dost görmüyorum herkesi inanmıyorsunuz ama
Hem çalış hem rol takip et dağıttım özel istekler derken adımı sorsan joker hakkımi kullanacak pozisyondayimBir sürü trip atmissinda dost görmüyorum herkesi inanmıyorsunuz ama
Joker hakkında beni yazHem çalış hem rol takip et dağıttım özel istekler derken adımı sorsan joker hakkımi kullanacak pozisyondayim
Dostum??Dur burda
Çalışıyorum her daim buralarda ve her daim dm açıklarda canoDur burda
Sırayla gideceğiz dost tek tek para az kaldı benim kaybedersek beraber lawsin konusuna gideriz kod almayaÇalışıyorum her daim buralarda ve her daim dm açıklarda cano
Attım dost bol sansJoker hakkında beni yaz
🥺🥺🥺Sırayla gideceğiz dost tek tek para az kaldı benim kaybedersek beraber lawsin konusuna gideriz kod almaya
Başlıyorum maç bakıpAttım dost bol sans
Bir sey diyimmi sen adamsın herkeze rol yaptırıyor valla adam secmiyon işin rast gitsin kralHem çalış hem rol takip et dağıttım özel istekler derken adımı sorsan joker hakkımi kullanacak pozisyondayim
Cansın can kasayı toparlayın yeterSırayla gideceğiz dost tek tek para az kaldı benim kaybedersek beraber lawsin konusuna gideriz kod almaya
Bol şansBaşlıyorum maç bakıp
Kesene bereket reis umarım güzel şans döner adınaSırayla gideceğiz dost tek tek para az kaldı benim kaybedersek beraber lawsin konusuna gideriz kod almaya
Bize bir Super Mario lazımBol şans
Bol sansBasket yoktu aldık böyle.
İçine doğmuş gelirBasket yoktu aldık böyle.
Bol şansBasket yoktu aldık böyle.