Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş, Konya Deplasmanında

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,760
159,766
113
1696158477677.png

Zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen siyah-beyazlılar, Konyaspor deplasmanında 3 puan arıyor.

Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek.
Süper Lig'in geride kalan 6 haftasında sergilediği performansla beklentilerin oldukça uzağında kalan Beşiktaş, Konyaspor'u mağlup ederek moral bulmak istiyor.
Oynadığı maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşayan siyah-beyazlı takım haftaya 10 puanla girdi.
Ligde çıktığı müsabakaların 2'sini kazanan, 3'ünde berabere kalan ve 1'inden mağlup ayrılan Konyaspor'un ise 9 puanı bulunuyor.

İki takım arasında 45. randevu

Beşiktaş, Süper Lig'de Konyaspor ile 45. kez karşılaşacak.
İki takım arasında oynanan 44 maçın 24'nü Beşiktaş, 6'sını Konyaspor kazandı. 14 müsabaka ise beraberlikle tamamlandı.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,507
25,130
113
Kalecileri bu sene ben buradayım diyor reis
Bizim allah belamizi vermiş ya sezonu kapattık bile 6 haftada 10 puan fark yiyen takim burdan nasıl dönücek hem kadro hem mental hem taraftar hem yönetim herşeyiyle suan fener ve gsnin gerisindeyiz

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
92,014
69,613
113
Konya kendi kalesine Goal attı

aytacaytac

Tanınmış üye