- 42,772
- 46,446
- 113
Beşiktaş, şartların oluşması halinde Barcelonalı yıldız Lewandowski için girişimde bulunmayı planlıyor..
Levoyu Tr’de izlemeyi isteriz dost ama alçak araplar basar yüklü parayı alırlar.Çok zor iş.İbnelerde zibillen para var yaşı gelen futbolcularda buna düşüyor ne yazıkkiBeşiktaş, şartların oluşması halinde Barcelonalı yıldız Lewandowski için girişimde bulunmayı planlıyor..
Trasfer dost belli olmaz bakarsin gelir sonuçta dzeko icardi daha niceleri gelmiş düşünürse gelir 😂Levoyu Tr’de izlemeyi isteriz dost ama alçak araplar basar yüklü parayı alırlar.Çok zor iş.İbnelerde zibillen para var yaşı gelen futbolcularda buna düşüyor ne yazıkki
Zaten taraftara kulübe hayran kalmıştı ufak ta olsa bı ihtimali var inşallah olur 😀Trasfer dost belli olmaz bakarsin gelir sonuçta dzeko icardi daha niceleri gelmiş düşünürse gelir 😂
Yalnız Barça nin sponsoru koç ta görüşmelere dahil olmuş. Kiralikta olsa gelebilir kardo sen yinede böyle sözler verme 🤣Leva bjk gelsin bikini giyer taksimde tur atarım
Benim adım ahmet ben sözümü tutarımYalnız Barça nin sponsoru koç ta görüşmelere dahil olmuş. Kiralikta olsa gelebilir kardo sen yinede böyle sözler verme 🤣
KalktıLeva bjk gelsin bikini giyer taksimde tur atarım