- 9,797
- 5,115
- 113
Memleketteyim ama gelicem buluşuruz262818361919 kez davet ettim gelmedin napam
Memleketteyim ama gelicem buluşuruz262818361919 kez davet ettim gelmedin napam
Daha tek maç olduğunu bilmiyor rövanş falan diyo@butragueno Basketçi
İşim vardi la kaçana bakBide buna basketçi diyon @Shellac
Ne alaka la diger mac sahamizda dedim baska rakipleDaha tek maç olduğunu bilmiyor rövanş falan diyo
Bilmiyon işte ben ogreye bastım 50k aldımİşim vardi la kaçana bak Ekli dosyayı görüntüle 493821
4.42 den bjk yi tutturduk ama 3 lü kombine de 1.6 lik mactan gitti sayin shell@butragueno Basketçi
Alalim payimiziBilmiyon işte ben ogreye bastım 50k aldım
Bu ne kazabdik mi
50k 5 orana bastık yattı üzgünümBu ne kazabdik mi
Yazık etmişler Basketçi4.42 den bjk yi tutturduk ama 3 lü kombine de 1.6 lik mactan gitti sayin shell
Yine kazandırdı bana sağolsun kartalımEurocup'ta Son şampiyon gran canariayı deplasmanda yendikten sonra çeyrek finalde israil temsilcisi ile eşleşen BEŞİKTAŞ Turnuvanın en skorer takımı olan şampiyonluğun favorilerinden hapoel tel avivi 21 sayı geriye düşmesine rağmen 89.94 yenerek yarı finale yükseldi.
Sayemde teşekkürlerYine kazandırdı bana sağolsun kartalım
Ya valla bilmiyo hergün dmden kupon atıyo knk kesin gelcek diye 5dk sayı çıkmıyo maçtaYazık etmişler Basketçi
@SULLY e de danışalım Lütfen
30 sn de yatti ak50k 5 orana bastık yattı üzgünüm
Yav yazdigin 10 seyden 9 u uydurma 1 i şüpheli ak puhahhaYa valla bilmiyo hergün dmden kupon atıyo knk kesin gelcek diye 5dk sayı çıkmıyo maçta
Neyse yarın gece doğum günü şeysi toplarıx30 sn de yatti ak
Dogum günün mü ooo iyi ki dogdun sullycigimNeyse yarın gece doğum günü şeysi toplarıx
2 doğum günü şşşşş 🤫Dogum günün mü ooo iyi ki dogdun sullycigim