- 5,792
- 2,420
- 113
Kafama göre miBen gidiyorum sitedeyim arkadaş bonus yok diyor kafasına göre
Saçmalama ayten
Kafama göre miBen gidiyorum sitedeyim arkadaş bonus yok diyor kafasına göre
Ya adamlar yırtık dondan cikar gibi yok tesekkurler zartbet sagol zurtbet ayarlarimizi bozuyorlar illa😁😁 Sollen wir diese ficken?😁😁Sakin olun führerim.
Toplama kampları yeniden kurulsa bunlar için 😃✋Ya adamlar yırtık dondan cikar gibi yok tesekkurler zartbet sagol zurtbet ayarlarimizi bozuyorlar illa😁😁 Sollen wir diese ficken?😁😁
Diyeceği şey belli yatırımınıza ek yüzde cart curt nakit ekleyebiliriz düşünürseniz 😃Freebette güncelleme varsa nakit ekle dedim kontrol ediyor bakalım ne diyecek
Yok daha demedi ekleyecekmis gibi hareketler yapıyor şuanDiyeceği şey belli yatırımınıza ek yüzde cart curt nakit ekleyebiliriz düşünürseniz 😃
Bu saatte kimden hangi yetkiyle nakit eklemesi yapacak. Canlı destekte çalışan arkadaşlarım var bunlar gibi. Kan alırlar kan 😃Yok daha demedi ekleyecekmis gibi hareketler yapıyor şuan
Forumun yarışı ya canlı destekte çalışır ya da site elemanıBu saatte kimden hangi yetkiyle nakit eklemesi yapacak. Canlı destekte çalışan arkadaşlarım var bunlar gibi. Kan alırlar kan 😃
Freebet olarak ekledi selam söyle canlı destek arkadaşınaBu saatte kimden hangi yetkiyle nakit eklemesi yapacak. Canlı destekte çalışan arkadaşlarım var bunlar gibi. Kan alırlar kan 😃
Nakit olarak ekleyemez aga dediğim gibi bu saatte o taş taş yoktur onda 😃Freebet olarak ekledi selam söyle canlı destek arkadaşına
Olanlar da var her sitenin canlı desteği vasıfsız değilNakit olarak ekleyemez aga dediğim gibi bu saatte o taş taş yoktur onda 😃
Aga genelde bu saatte vasıfsızlar kalıyor canlı desteğe o yüzden😃Olanlar da var her sitenin canlı desteği vasıfsız değil
Luvibetin burdan giden desteğini hatırlıyor musun burdan gittikten sonra farklı yerden görüşmüştük onla gecenin bir saatinde 500 TL ekleyip oynamadan çektirdiAga genelde bu saatte vasıfsızlar kalıyor canlı desteğe o yüzden😃
5000 ekleyip çektirseydi aga niye 500e olur dedin hemenLuvibetin burdan giden desteğini hatırlıyor musun burdan gittikten sonra farklı yerden görüşmüştük onla gecenin bir saatinde 500 TL ekleyip oynamadan çektirdi
Ben sormadan eklediği için bişey diyemedim5000 ekleyip çektirseydi aga niye 500e olur dedin hemen
Aga veririm hepsine gazı birtane sağ cikarsa şerefsizim 😁😁😁Toplama kampları yeniden kurulsa bunlar için 😃✋
Kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyen temsilcilerdenmiş arkadaş demek ki. Olsun 500de iyi para. Bu arkadaşın numarası yok mu 😃Ben sormadan eklediği için bişey diyemedim