- 1,933
- 2,309
- 113
Bunlar dalga geçiyor artık iş boka sardı sağlam bir küfürü hak ettiler . çocukları.sözde cuma cumartesi ödemeler baslanacak demişlerdi. şimdi cumartesi 12 den sonra dior
Bunlar dalga geçiyor artık iş boka sardı sağlam bir küfürü hak ettiler . çocukları.sözde cuma cumartesi ödemeler baslanacak demişlerdi. şimdi cumartesi 12 den sonra dior
Dostum konu açtım gel ordan kontrol sağlayalım.Söyle bir durum söz konusu .Nasıl bir cikarim yaparsaniz artik.Gensoru sordum sanirim desteğe Ekli dosyayı görüntüle 32951
Dostum konuyu wipbet başlığın da açsana milletin en hassas olduğu başlıkda açmışsın adamlar para kaptırdı bu siteye niye hortlattın yineWipbet çekim
Kullanıcı wipman
Papara 5 dkEkli dosyayı görüntüle 33222 Ekli dosyayı görüntüle 33222 Ekli dosyayı görüntüle 33222
Dostum konuyu wipbet başlığın da açsana milletin en hassas olduğu başlıkda açmışsın adamlar para kaptırdı bu siteye niye hortlattın yine
Vallahi Amacım kimseyi incitmek değildi kardeşim ama konu yine açılınca ben bile bir durum var zannettim..
Cok güzel açıkladin adamsinVallahi Amacım kimseyi incitmek değildi kardeşim ama konu yine açılınca ben bile bir durum var zannettim..
Ödemeleri sen yapıyon kesin aq ondan bole oldu dimi milleti paralarini tekten yatirdin puuuiCumartesiyi pazara bağlayan gece başlıyor ödemeler
Eyvallah kardeşimCok güzel açıkladin adamsin