- 1,902
- 2,287
- 113
Evet arkadaşlar sözde bugun 23.00 a kadar ödeme yapacaklardı. Salladıkça salladılar.
Şimdide yarın sabah ödenecek diyip resmen işi alay konusuna döktüler.
Emin olun başka sitelerde kasam ve bakiyemde var ama şunların ha bugun ha yarın diyip insanı salak yerine koymalarına ben bir mücadele başlatıyorum.
Paparadan parayıda MURAT AKMAN Denen şahısa yolladım.
Hafta içi ilk hedefim papara ile iletişime geçerek işlem numarasını vererek bunun dolandırıcı olduğunu milleti dolandırıp farklı hesap kullandığını paparaya dil dökerek anlatacam.
Hergün yeni hesap açsınlar hergün bu şikayeti yapacam.
Emin olun 100 lira için değil hergün para gönderen herkesi salladılar.
Saat 1 de yatmadı 2 de gel 2 de yatmadı 3 de gel.
Böyle dalga konusu yaptılar ama bende elimden gelen uğraşı verip sürekli canlı yardımlarını taciz edecem.
Ben şu an para olarak mağdur değilim alaycı hareketler tarafından mağdurum.
Lütfen açtığım konuda sizde yatırmasaydınız söyle oldu böyle oldu diyip kendi aramızda kalbimizi hiç kırmayalım.
Çünkü bu forumda benle beraber daha çok mağdur var.
Şimdide yarın sabah ödenecek diyip resmen işi alay konusuna döktüler.
Emin olun başka sitelerde kasam ve bakiyemde var ama şunların ha bugun ha yarın diyip insanı salak yerine koymalarına ben bir mücadele başlatıyorum.
Paparadan parayıda MURAT AKMAN Denen şahısa yolladım.
Hafta içi ilk hedefim papara ile iletişime geçerek işlem numarasını vererek bunun dolandırıcı olduğunu milleti dolandırıp farklı hesap kullandığını paparaya dil dökerek anlatacam.
Hergün yeni hesap açsınlar hergün bu şikayeti yapacam.
Emin olun 100 lira için değil hergün para gönderen herkesi salladılar.
Saat 1 de yatmadı 2 de gel 2 de yatmadı 3 de gel.
Böyle dalga konusu yaptılar ama bende elimden gelen uğraşı verip sürekli canlı yardımlarını taciz edecem.
Ben şu an para olarak mağdur değilim alaycı hareketler tarafından mağdurum.
Lütfen açtığım konuda sizde yatırmasaydınız söyle oldu böyle oldu diyip kendi aramızda kalbimizi hiç kırmayalım.
Çünkü bu forumda benle beraber daha çok mağdur var.