- 10,093
- 5,766
- 113
buralarda genelde kumara yeni başlamış ya da donu kaybedenler oluyor dost aman dona sahip çık önemliNerelere dusduk be memom
buralarda genelde kumara yeni başlamış ya da donu kaybedenler oluyor dost aman dona sahip çık önemliNerelere dusduk be memom
Donu kaybetmeyen mi varki burda dostburalarda genelde kumara yeni başlamış ya da donu kaybedenler oluyor dost aman dona sahip çık önemli
yeni başlayanlar çok oluyor deneme bonusu konularında onları toplayıp kumarı bıraktırmak lazım psikolojik baskı yapıp yol yakınkenDonu kaybetmeyen mi varki burda dost
Bak bu doğru isde agacım aynenyeni başlayanlar çok oluyor deneme bonusu konularında onları toplayıp kumarı bıraktırmak lazım psikolojik baskı yapıp yol yakınken
Kadınlar kullanılmış donunu erkeklere satarak para kazanıyor ,bizim donlar parada etmiyorburalarda genelde kumara yeni başlamış ya da donu kaybedenler oluyor dost aman dona sahip çık önemli
Gates mi eklemiş kralGates 100 freespin eklenmiş bakin
Boş siteFreebet eklendi dedi girdim 2 maç. Çikmiyor freebet
Biri Cekip burayada atabilirmi telgraf yok çünkü bende hayrına
Kac dk geldi free bet ten mi cektinİki kere bi 350 bi 400 çektim, site multi yiyor şimdi 3.hesabi açtım. Böyle siteleri yolun sizlanmayin 2 dakika aw
Bitmiş kralNerde talep ediyoruz arkadaşlar