Eklenmiş görünüyor 😂herşey yaptım promosyon da çıkmıyo eklermisiniz admin kullanıcı adım Erbatur2007 @Betbaba Destek
Eklenmiş görünüyor 😂herşey yaptım promosyon da çıkmıyo eklermisiniz admin kullanıcı adım Erbatur2007 @Betbaba Destek
E bak abi yani herkese cevap verdi ben 50 defa yazdim cevap vermedi gerçekten çok sinirim bozulduCapslock kapatıp yorumlar yapalım dostum Lütfen.
eklenmiş görünüyorMehvan72 eklenmedi hocam
Girerken kod girdikten sonra güvenlik onayı yine kod herşeyi yaptım bonus yokeklenmiş görünüyor
herşey yaptım promosyon da çıkmıyo eklermisiniz admin kullanıcı adım Erbatur2007 @Betbaba DestekBETBABA’da özel linkimiz üzerinden kayıt olan üyelerimize özel kampanya! Herkese YATIRIM ŞARTSIZ 250 TL Deneme Bonusu!
REFERANS KODU ALANINI LÜTFEN BOŞ BIRAKIN!
BONUS İÇİN CANLI DESTEK HATTIMIZA BAĞLANMANIZA GEREK YOKTUR! YALNIZCA BELİRLENEN LİNK ÜZERİNDEN KAYIT OLAN ÜYELERİMİZ BU PROMOSYONDAN FAYDALANABİLİR!
250 TL DENEME BONUSU KAYIT LİNKİ
linkten üyelik oluşturmamışsınızibrahimozcaktu bakarsanız sevinirim betbaba destek
Hesabı onaylasak gircezdeBETBABA’da özel linkimiz üzerinden kayıt olan üyelerimize özel kampanya! Herkese YATIRIM ŞARTSIZ 250 TL Deneme Bonusu!
BONUS İÇİN CANLI DESTEK HATTIMIZA BAĞLANMANIZA GEREK YOKTUR! YALNIZCA BELİRLENEN LİNK ÜZERİNDEN KAYIT OLAN ÜYELERİMİZ BU PROMOSYONDAN FAYDALANABİLİR!
Arkadaşım buranın admini soyledigi kodu girdik şimdi çıkmış kod alanı girmeyin diyorsun Le havleBETBABA’da özel linkimiz üzerinden kayıt olan üyelerimize özel kampanya! Herkese YATIRIM ŞARTSIZ 250 TL Deneme Bonusu!
eklenmiş görünüyorkac kere mesaj yazdım eklenmedi diye bi cevap verseydin bari @Betbaba Destek emre13kync
Üye olurken sms kodu gelmedi şimdi giriş yapamıyorum hesap onayı bekleniyor yazıyor canlı destek yokBETBABA’da özel linkimiz üzerinden kayıt olan üyelerimize özel kampanya! Herkese YATIRIM ŞARTSIZ 250 TL Deneme Bonusu!
hocam kullanıcı adı iletir misinizArkadaşım buranın admini soyledigi kodu girdik şimdi çıkmış kod alanı girmeyin diyorsun Le havle
irem988 bunu kontrol eder misineklenmiş görünüyor
westelli12 herseyim aktif lutfen bakarmisinizBETBABA’da özel linkimiz üzerinden kayıt olan üyelerimize özel kampanya! Herkese YATIRIM ŞARTSIZ 250 TL Deneme Bonusu!