Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betbaba | YATIRIM ŞARTSIZ 250 TL DENEME BONUSU ( Promo Süresi Dolmuştur )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
227
71
28
Nasıl iş anlamadım yazılanı yaptım sms aktif ama hemen al yeri yok hadi ben yanlış yaptım buradaki tüm insanlardamı yanlış yaptı yaptıysakta neyi yanlış yaptık deneme bonusu olmasa bile sponsordur yatırım öneririz deseniz yatırırım bile yaparız az buçuk ama deneme bonus umuduyla böyle absürt saçma sapan bahaneler olunca soğuyor insan

edagursoy3ay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
442
175
43
24 saat bonus konusunu biz çok yaşadık 24 sonunda hepsinden hakkınız yoktur çektiler.20.00 a kadar alan aldi alamayanlar yandi

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,384
7,164
113
Destek bi açılsın da içimi rahatlatan şimdi

vyper4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
127
46
28
Bilader uye oldum kodla ama prosmosyonlarda çıkmıyor lütfen sağlıklı bilgi verelim alamadik

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,660
2,337
113
Dostlar wp den yazıpta 1000 tl ekliyor bu site haberiniz olsun. Sizi de ararlar illaki. Her siteye hemen üye olmamak lazım

grkemakkose

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
316
76
28
çok kotu bi site bakiyeyi 3k yaptik destege baglanmaya calisiyoz 15 dk da 1 yaziyor cevriminizi tamamlayin diyor kapatiyor direk sohbeti 1 kat cevrim diyor promosyonlarda 4 kat cevrim yaptim ama yinede para ana bakiyeye dusmuyor

wtkrkso

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31
5
8
bunların cevap vermeye niyeti yok sanırım bi bonus istedik kod kısmını da sonradan söylüyorlar bu nasıl iş

grkemakkose

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
316
76
28
boşa kovalamayın dandik bi site bakiye 3k dan dusene kadar cevrim yaptiriyorlar Screenshot_2024-12-11-19-32-21-072_com.android.chrome.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...