- 2,289
- 1,290
- 113
1.700 de yaptık patladım MK ya
@Betbaba DestekDalga geçiyor
eklenmiş görünüyorSİZ İNSANLARLA ALAY EDİYORSUNUZ KENDİNİZE EDERSİNİZ KÖTÜ REKLAM SİZE EKSİ YAZACAK BANA DEĞİL 2 SAAT OLDU ordu6161
Baksana kardeşim kürür mü edelim illa yaeklenmiş görünüyor
benim param neden ana bakiyeye dusmuyor 4 kat cevrim yaptim kullanici adım grkemakkoseeklenmiş görünüyor
@Betbaba DestekDalga geçiyor
Ne gibi bir dümen olabilir biraz aciklarmisin bu kadar insanı zan altında bırakıyorsun ?
20:00’dan önce alanların çevirimi devam edecek değil mi bakiyeler silinmeyecek ?KAMPANYA SAAT 20:00'DA SONE ERECEKTİR!
KURALLAR VE ŞARTLAR BÖLÜMÜNDE TÜM AÇIKLAMALAR YAPILMIŞTIR.
KAYIT OLURKEN REFERANS KODU ALANINI BOŞ BIRAKMANIZ GEREKMEKTEDİR
KONUDAKİ LİNK ÜZERİNDEN KAYIT OLUŞTURMANIZ GEREKMEKTEDİR AKSİ HALDE PROMOSYONU GÖREMEZSİNİZ
SMS DOĞRULAMA MANUEL OLARAK YAPILAMAMAKTADIR. FARKLI TELEFON İLE DENEYEBİLİR YA DA OPERATÖRÜNÜZ İLE GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ.
KAZANAN VE ÇEKİM VEREN TÜM ÜYELERİMİZİ TEBRİK EDERİZ!
KAZANMAK İÇİN BABA'YA GEL!
Amk milleti kandirmayinDayı iyi diyosun linkten uye oldum ama ne bisey eklendi nede prosmosyonlarda cikiyor
Milleti KandırmayınREFERANS KODU ALANINI LÜTFEN BOŞ BIRAKIN YOKSA PROMOSYONU GÖREMEZSİNİZ!
7. Daha önce Deneme Bonusu promosyonunda faydalanmış olan üyelerimiz bir daha Deneme Bonusu kampanyasından faydalanamaz. Aynı üye birden fazla bonustan faydalanamaz. 30 gün içerisinde çevrim şartı yerine getirilmeyen bonuslar ve bonuslardan elde edilen kazançlar hesaplardan silinecektir.20:00’dan önce alanların çevirimi devam edecek değil mi bakiyeler silinmeyecek ?
2 saat oldu üye oldum eklenne yok Dogo20eklenmiş görünüyor
Kardeşim bonus eklenmiyor dogan207. Daha önce Deneme Bonusu promosyonunda faydalanmış olan üyelerimiz bir daha Deneme Bonusu kampanyasından faydalanamaz. Aynı üye birden fazla bonustan faydalanamaz. 30 gün içerisinde çevrim şartı yerine getirilmeyen bonuslar ve bonuslardan elde edilen kazançlar hesaplardan silinecektir.
kampanya na baslatma simdi kimse para cekemiyor zaten cogu alamamis bonusu guzel ref kasildi bu forum sayfasina da yakıştıramadımKAMPANYA SAAT 20:00'DA SONE ERECEKTİR!
KURALLAR VE ŞARTLAR BÖLÜMÜNDE TÜM AÇIKLAMALAR YAPILMIŞTIR.
KAYIT OLURKEN REFERANS KODU ALANINI BOŞ BIRAKMANIZ GEREKMEKTEDİR
KONUDAKİ LİNK ÜZERİNDEN KAYIT OLUŞTURMANIZ GEREKMEKTEDİR AKSİ HALDE PROMOSYONU GÖREMEZSİNİZ
SMS DOĞRULAMA MANUEL OLARAK YAPILAMAMAKTADIR. FARKLI TELEFON İLE DENEYEBİLİR YA DA OPERATÖRÜNÜZ İLE GÖRÜŞEBİLİRSİNİZ.
KAZANAN VE ÇEKİM VEREN TÜM ÜYELERİMİZİ TEBRİK EDERİZ!
4 Mesajı Var 4. mesaj Çekim geldiTeşekkürler, çekim geldi.
dogan20 kullanıcısı 2020 yılında kayıt olmuş kullanıcı adınızı kontrol eder misiniz baktıralımKardeşim bonus eklenmiyor dogan20
Dogo20 kardeşim yanlış yazdimdogan20 kullanıcısı 2020 yılında kayıt olmuş kullanıcı adınızı kontrol eder misiniz baktıralım