- 2,169
- 1,000
- 113
SMS kodu gelmiyor..
Reis hesaba giremiyoruz onay nasıl olcak bi cevap versen Krl121REFERANS KODUNU BOŞ BIRAKMAZ İSENİZ PROMOSYONU GÖREMEZSİNİZ LÜTFEN REFERANS KODU ALANI BOŞ BIRAKIN
Üye oldum sms gelmedi doğrulama ekranı gitti hesap onayı diyor ?SMS gelmiyor ise operatörünüz ile görüşebilirsiniz
Lukes kunlanacı adım promosyonlarda gözükmüyorSMS gelmiyor ise operatörünüz ile görüşebilirsiniz
Abi akşam 17.30 dan beri yazıyorum kimse cevap vermiyor
Kullanıcı adı Melikem eklenmediSMS gelmiyor ise operatörünüz ile görüşebilirsiniz
eklenmiş görünüyor
Teşekkğr edermeklenmiş görünüyor
eklenmiş görünüyorKullanıcı adı Melikem eklenmedi
Bende üye oldum hesap onayı bekliyor canlı destek cvb vermiyor kul adı fatih198383REFERANS KODUNU BOŞ BIRAKMAZ İSENİZ PROMOSYONU GÖREMEZSİNİZ LÜTFEN REFERANS KODU ALANI BOŞ BIRAKIN
Yanlışlıkla Yaptık Lord081 lütfen ekler misinizREFERANS KODUNU BOŞ BIRAKMAZ İSENİZ PROMOSYONU GÖREMEZSİNİZ LÜTFEN REFERANS KODU ALANI BOŞ BIRAKIN
@Betbaba Destek ilgilenecek reisAbi akşam 17.30 dan beri yazıyorum kimse cevap vermiyor
Her şeyi yaptım. Sms onay da aktif.
eklenmiş görünüyor@Betbaba Destek eklenmiş gözüküyor diyorsun hocam da ekleme yok üye adı ramsesah
Reis operator direk kapatiyor kod gelmedi diyoruz sen niye hesap onayi bekleyenlerr care bulmuyorsunSMS gelmiyor ise operatörünüz ile görüşebilirsiniz