- 13,337
- 15,407
- 113
beyler ben sordum sadece call center ekibi tarafından aranan davet edilenler üye olunca alıyor.itibar etmeyin herkese bonus yok
Baktılar cok kişi başvurdu korktular demek vermezler kimseyeMüşteri temsilcisi asılsız diyor 20000 mssaj geldı diyor
hacı uye olduk deneme bonusu dedıgımızde dırek yuzumuze kapattılar paylaşan kişi acıklama yapsa ne olur yapmasaWhatsap sağır dilsiz taklidi yapıyor konuyu açan arkadaş bi açıklama yaparsa seviniriz acaba kendisi almışmı?
Dostum verdiğin numara kullanıcı adının yanında birde şifre istiyor hayırdır sende bizi mi koparıyorsun?canlı destek +34631198584 numarasına bilgileri iletin dedi 10 dakikada yüklendi umarım site öder beyler yeni site galiba ama yatırım şartı yok
Aynen kardeşim benden de istedi ben vermedim şifre ilk kez böyle bişey duydumDostum verdiğin numara kullanıcı adının yanında birde şifre istiyor hayırdır sende bizi mi koparıyorsun?
Cevapta vermiyor bide niye şifre diyince ne tuhaf bi işlem bu
Mesaj attım tek tik oldu wpBende şifre şartmı dedim bidaha ccvp vermedi okuduğu halde
yerine oynuyacaklar hacıDostum verdiğin numara kullanıcı adının yanında birde şifre istiyor hayırdır sende bizi mi koparıyorsun?
Geçmiş olsun kardeşim , inşallah değildir , öyle olsa bile tedavi ediliyor bir şekilde..Eklemlerim kolum başım nasıl ağrıyor dünden beri boğazımda hafif ağrıyor kovidmiyim anlamamdım
Hangi numaraya mesaj attınız ? Bende attım ama cevap falan gelmedi.
boşver dost kazansan bıle paranı alabılecegının garantısı yok kafa yormaya degmezHangi numaraya mesaj attınız ? Bende attım ama cevap falan gelmedi.