Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betbey 20 TL Yatırımsız

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,337
15,407
113
beyler ben sordum sadece call center ekibi tarafından aranan davet edilenler üye olunca alıyor.itibar etmeyin herkese bonus yok

BaBaYa_GeL

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK PAŞAM
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,985
559
113
Whatsap sağır dilsiz taklidi yapıyor konuyu açan arkadaş bi açıklama yaparsa seviniriz acaba kendisi almışmı?
hacı uye olduk deneme bonusu dedıgımızde dırek yuzumuze kapattılar paylaşan kişi acıklama yapsa ne olur yapmasa :D :D

muratcelik20

Kumar, kendini beğenmiş kişilerin tutkusudur.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
956
630
93
canlı destek +34631198584 numarasına bilgileri iletin dedi 10 dakikada yüklendi umarım site öder beyler yeni site galiba ama yatırım şartı yok
Dostum verdiğin numara kullanıcı adının yanında birde şifre istiyor hayırdır sende bizi mi koparıyorsun?

Ekli dosyalar

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,745
10,661
113
Cevapta vermiyor bide niye şifre diyince ne tuhaf bi işlem bu

muratcelik20

Kumar, kendini beğenmiş kişilerin tutkusudur.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
956
630
93
ŞİFRE FALAN VERMEYİN

Mertk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
101
7
18
Versek ne yapabilir ki hem o arkadaş ne ayak bizi dümene sokuyor ,

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
Eklemlerim kolum başım nasıl ağrıyor dünden beri boğazımda hafif ağrıyor kovidmiyim anlamamdım

gokhan1975

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,330
648
113
Olun üye birde havale yapın sonra yok efendim ceza yedim yok ceza geldi bu tür siteler den her b** beklenir akıllı olun

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
848
323
63
baba hekes ayrı bi kafada ya, bu bonusu alan arkadaş, aranıpta verildiğini söylemek çokmu zor, amaç farklı olsa gerek üyemi kasıyosunuz, kaç kişi uğraşıyz, böyle dalgadan dümenden konu açana bi şekil yapılması lazım ya

alkaya96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,113
690
113
Ismini sordu wattsaptan yazdım bekliyorum