deneme bonusu almak isteyen alsında yatırım yapılacak bi site değil kısacasıBu sitede bir temsilci var bayan tam mafya yaşlı gibi sesi var bu site iyi değil
deneme bonusu almak isteyen alsında yatırım yapılacak bi site değil kısacasıBu sitede bir temsilci var bayan tam mafya yaşlı gibi sesi var bu site iyi değil
Twitter'dan linç yedi ya ondan sonra paramı ödedi hesabı kapattıbu site biraz sorunlu benimde yatırımım vardı bir gün zeusta spine girdim 55x te ufak bi ödeme yapınca canlıya yazdım dayanamadım. bana dedikleri efendim yüksek mebla kazanmak istiyorsanız daha büyük yatırım yapmanız gerekio dedikleri gün hadi görüsürüz dedim ve çıktım
Malesef çok çeşitli görevler koyuyorlar haklısın ama kazançtada para çekilmesi var 🙂🦁yok telegramı takip et yok twitterı takip et üç kuruşluk bonus veriyolar onu bunu takip edicez bide , bide ediyosun üstüne ip diyolar..tamamen üye ve takipçi kasmak için bonus yapıyolar.
Geçmiş olsun xdTwitter'dan linç yedi ya ondan sonra paramı ödedi hesabı kapattı
Parayı kurtardım sıkıntı yokGeçmiş olsun xd
bi sen kurtarmıssın değerini bil üstadParayı kurtardım sıkıntı yok
limit belirlemişlerdir kendilerince aşan oldumu ip diolardır tahminimceAynı ip diyorlar alakası yok üye olmayın
mantıklılimit belirlemişlerdir kendilerince aşan oldumu ip diolardır tahminimce
evet alabildiğin senin kardır alamadığın için yapacak bişi yok malesefmantıklı