- 1,769
- 2,602
- 113
valla havale seçtim. 5 günde gelsin yapacak birşey yok. papara sıkıntılı benim. papara giremiyorum ayrı birşey açmıştım 1 harf farklı onaysız ona çeksem belge vs uğraştırırlar.papara ile çekim verdim ama 24 saat diyor
valla havale seçtim. 5 günde gelsin yapacak birşey yok. papara sıkıntılı benim. papara giremiyorum ayrı birşey açmıştım 1 harf farklı onaysız ona çeksem belge vs uğraştırırlar.papara ile çekim verdim ama 24 saat diyor
aynenArkdaşlar oranlar düşük ayrıca bu site ödeme yapmak için sizi çok uğrastırırlar bence hiç gerek yok bu bonus yaramaz
aynen sp betbo hep aynı senaryoKolpacı bunlar formu dolduruyoz yine yükleme yok o yüzden 5 bin olmuyor işte
30 dk da ödeyen siteler var. sal gitsinBetbooya dün 100 lira yatırdım kaybettim.Bugün verdiği 20 tl telegram bonusumu 150 tl yaptım 24 saat içinde ödenir diyor sizce güvenilirmi
hangi yöntemle 24 saat diyorBetbooya dün 100 lira yatırdım kaybettim.Bugün verdiği 20 tl telegram bonusumu 150 tl yaptım 24 saat içinde ödenir diyor sizce güvenilirmi
Öder ama uğraştırır bayabi yok kimlik foto adres bilgisi falanBetbooya dün 100 lira yatırdım kaybettim.Bugün verdiği 20 tl telegram bonusumu 150 tl yaptım 24 saat içinde ödenir diyor sizce güvenilirmi
paparahangi yöntemle 24 saat diyor
Hiçbirini istemedi çekim talebi verdim 24 saat dediÖder ama uğraştırır bayabi yok kimlik foto adres bilgisi falan
Hiçbirini istemedi çekim talebi verdim 24 saat dedi
[/QU
bekle ozaman sakın iptal etme bazı siteler mahsus böyle yapıyor iptal edip oynadın kaybetsinler diyeHiçbirini istemedi çekim talebi verdim 24 saat dedi
Ama 24 saatin sonunda işteye bilirler belki oda tabi birkereye mahsusHiçbirini istemedi çekim talebi verdim 24 saat dedi