Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betciks 100 Sweet Deneme Bonusu

Afatsum34

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
47
23
8
https://www.betciks613.com/tr/promo...adaşını-getir,-i̇lk-yatırımda--30-bonus-kazan!

Freespin kazançlarınızı çekebilmeniz için belirli hedef bakiyelere ulaşmanız ve yatırım yapmanız gereklidir. Çekim işlemleri için gereken adımlar ve şartlar şu şekildedir:

Çekim Şartları
Freespin kazançlarınızı çekebilmeniz için belirli hedef bakiyelere ulaşmanız ve yatırım yapmanız gereklidir. Çekim işlemleri için gereken adımlar ve şartlar şu şekildedir:

1. Adım
Hedef Bakiye: 1.500 TL
Yatırım Gereksinimi: 100 TL
Çekilebilir Tutar: 300 TL

2. Adım
Hedef Bakiye: 3.000 TL
Yatırım Gereksinimi: 200 TL
Çekilebilir Tutar: 500 TL

3. Adım
Hedef Bakiye: 6.000 TL
Yatırım Gereksinimi: 400 TL
Çekilebilir Tutar: 1.000 TL

4. Adım
Hedef Bakiye: 8.000 TL
Yatırım Gereksinimi: 800 TL
Çekilebilir Tutar: 2.000 TL

Önemli Hatırlatmalar
Çekim işlemlerinizi tamamlamak için yukarıdaki hedef bakiyelere ulaşmalı ve belirtilen yatırım şartını yerine getirmelisiniz.
Çekim işlemleri için herhangi bir çevrim şartı bulunmamaktadır.
Kurallara uyulmaması durumunda, kampanyadan elde edilen haklar ve kazançlar geçersiz sayılır.

serkanozdemir7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
208
51
28
https://www.betciks613.com/tr/promotions/all/527943/betci̇ks’de-arkadaşını-getir,-i̇lk-yatırımda--30-bonus-kazan!

Çekim Şartları

1. Adım
Hedef Bakiye: 1.500 TL
Yatırım Gereksinimi: 100 TL
Çekilebilir Tutar: 300 TL

2. Adım
Hedef Bakiye: 3.000 TL
Yatırım Gereksinimi: 200 TL
Çekilebilir Tutar: 500 TL

3. Adım
Hedef Bakiye: 6.000 TL
Yatırım Gereksinimi: 400 TL
Çekilebilir Tutar: 1.000 TL

4. Adım
Hedef Bakiye: 8.000 TL
Yatırım Gereksinimi: 800 TL
Çekilebilir Tutar: 2.000 TL

Önemli Hatırlatmalar
Çekim işlemlerinizi tamamlamak için yukarıdaki hedef bakiyelere ulaşmalı ve belirtilen yatırım şartını yerine getirmelisiniz.
Çekim işlemleri için herhangi bir çevrim şartı bulunmamaktadır.
Kurallara uyulmaması durumunda, kampanyadan elde edilen haklar ve kazançlar geçersiz sayılır.
Daha saçması gelene kadar en saçması bu kraal promosyonlara baktım spin alımı yasak ve sadece sweet xmas da geçerli kazanç felan