- 47
- 23
- 8
https://www.betciks613.com/tr/promo...adaşını-getir,-i̇lk-yatırımda--30-bonus-kazan!
Freespin kazançlarınızı çekebilmeniz için belirli hedef bakiyelere ulaşmanız ve yatırım yapmanız gereklidir. Çekim işlemleri için gereken adımlar ve şartlar şu şekildedir:
Çekim Şartları
Freespin kazançlarınızı çekebilmeniz için belirli hedef bakiyelere ulaşmanız ve yatırım yapmanız gereklidir. Çekim işlemleri için gereken adımlar ve şartlar şu şekildedir:
1. Adım
Hedef Bakiye: 1.500 TL
Yatırım Gereksinimi: 100 TL
Çekilebilir Tutar: 300 TL
2. Adım
Hedef Bakiye: 3.000 TL
Yatırım Gereksinimi: 200 TL
Çekilebilir Tutar: 500 TL
3. Adım
Hedef Bakiye: 6.000 TL
Yatırım Gereksinimi: 400 TL
Çekilebilir Tutar: 1.000 TL
4. Adım
Hedef Bakiye: 8.000 TL
Yatırım Gereksinimi: 800 TL
Çekilebilir Tutar: 2.000 TL
Önemli Hatırlatmalar
Çekim işlemlerinizi tamamlamak için yukarıdaki hedef bakiyelere ulaşmalı ve belirtilen yatırım şartını yerine getirmelisiniz.
Çekim işlemleri için herhangi bir çevrim şartı bulunmamaktadır.
Kurallara uyulmaması durumunda, kampanyadan elde edilen haklar ve kazançlar geçersiz sayılır.
Çekim Şartları
1. Adım
Hedef Bakiye: 1.500 TL
Yatırım Gereksinimi: 100 TL
Çekilebilir Tutar: 300 TL
2. Adım
Hedef Bakiye: 3.000 TL
Yatırım Gereksinimi: 200 TL
Çekilebilir Tutar: 500 TL
3. Adım
Hedef Bakiye: 6.000 TL
Yatırım Gereksinimi: 400 TL
Çekilebilir Tutar: 1.000 TL
4. Adım
Hedef Bakiye: 8.000 TL
Yatırım Gereksinimi: 800 TL
Çekilebilir Tutar: 2.000 TL
Önemli Hatırlatmalar
Çekim işlemlerinizi tamamlamak için yukarıdaki hedef bakiyelere ulaşmalı ve belirtilen yatırım şartını yerine getirmelisiniz.
Çekim işlemleri için herhangi bir çevrim şartı bulunmamaktadır.
Kurallara uyulmaması durumunda, kampanyadan elde edilen haklar ve kazançlar geçersiz sayılır.