- 20,698
- 11,262
- 113
Resimleri tek tek gönder resim sende görünmez ama karşıya yukleniyorBelgeyükleyemiyorum sürekli hata veriyor canlı yardıma mail göndereyim dedim kabul etmiyorlarmış 4 tarayıcı değiştirdim yine olmadı of off
Resimleri tek tek gönder resim sende görünmez ama karşıya yukleniyorBelgeyükleyemiyorum sürekli hata veriyor canlı yardıma mail göndereyim dedim kabul etmiyorlarmış 4 tarayıcı değiştirdim yine olmadı of off
Ön kamerayla çekip gönderirsen büyük ihtimal kabul eder kardeşim.Belgeyükleyemiyorum sürekli hata veriyor canlı yardıma mail göndereyim dedim kabul etmiyorlarmış 4 tarayıcı değiştirdim yine olmadı of off
200 tl olarakmı gönderim sağladılar kardeşim yoksa kesinti varmı? Belge gönderimini bende gece yaptım yeni onaylandı para çekme talebi verdim bekliyorum.Belge yolladıktan sonra Çekim yapılmıştır arkadaslar
Kesintisiz net 200 yatırdılar200 tl olarakmı gönderim sağladılar kardeşim yoksa kesinti varmı? Belge gönderimini bende gece yaptım yeni onaylandı para çekme talebi verdim bekliyorum.
198 tl olarak banada yatırdılar şimdi kardeşim.Kesintisiz net 200 yatırdılar
Belgeyi şimdi yükledim kardeşim bekliyorumKesintisiz net 200 yatırdılar
Teşekkürler ilgine çevrimi tamamladım gece 1 de çekim verdim halen bekliyorum müşteri hizmetleri para çekiminiz onaylanmış sorun yok yoğunluk var diye yanıt veriyor yatırırlarsa bilgi vericemMerhabalar arkadaşlar bu konuyu açan kişi olarak bütün yorumları okudum ve genel olarak bir özet yapmak istiyorum sizi bilgilendirme amaçlı. Bonus 20tl 10 katı çevrim yapılmak zorunda. Alt üst vs. bütün seçimlere oynayabilirsiniz. ama sadece futbol maçları olacak. Canlıdan da oynayabilirsiniz. Sitenin güvenilirliği konusuna gelecek olursak. En başta dedikleri gibi belgesiz değilmiş. Çevrimi tamamladıktan sonra kimlik fotosu istiyorlarmış. Ve anladığım kadarıylada 2 arkadaşımız çekim yapabilmiş. Bazı arkadaşların bakiyeleri sıfırlanmış. Belki sitenin şerefsizliğidir belki arkadaşlar farketmeden çevrim dışı oynamıştır bilemeyeceğim. Söylemek istediğim eğer kimlik fotosu yollamak sizin için sorun değilse bonusu çevirip parayı çeken arkadaşlar var. Ama oynarken dikkatli oynayın ve çevrim şartlarından çıkmayın. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Şeytanınız bol olsun
Alt üstü sıkıntı etmiyorlar dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz deniliyorALt üst çevrime dahl değil dedi canlı destek yanlız
Belgede yükledim bu aradaTeşekkürler ilgine çevrimi tamamladım gece 1 de çekim verdim halen bekliyorum müşteri hizmetleri para çekiminiz onaylanmış sorun yok yoğunluk var diye yanıt veriyor yatırırlarsa bilgi vericem
bu nedir ozaman canlı desteğin gönderdiği koşullarAlt üstü sıkıntı etmiyorlar dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz deniliyor
Valla göya belgede istemiyorlar her konuda ikilemde bırakıyorlarbu nedir ozaman canlı desteğin gönderdiği koşullar
özele bakar mısın kardeşimValla göya belgede istemiyorlar her konuda ikilemde bırakıyorlar
çekim 200 tl değil mi sen 160 demişsin.Saat gece 01:08 de verdiğim çekim talebi onaylandığı halde canlı destek halen çık yoğun olduklarını beklememi çekimimin onaylandığını iletiyor 160 tl para yatırmak bu kadar zor olmamalı canlı destektede sürekli aynı kişiler var idris ve mert isimli kişiler
Çekim minimum 100 tl maximum 200 tl bonuslaçekim 200 tl değil mi sen 160 demişsin.