- 7,499
- 4,314
- 113
Dost en.nefret ettiğim oyun big bas bana hayatta kazandirmadiBig Bass Bonanza Dostum
Dost en.nefret ettiğim oyun big bas bana hayatta kazandirmadiBig Bass Bonanza Dostum
Vallahi ben de hep o oyundan kazandım dost, özellikle de ufak kasalarlaDost en.nefret ettiğim oyun big bas bana hayatta kazandirmadi
Aynısını ben yaptım kasa 200 TL idi Sweet'den 200 TL'lik bir satın alım yaptım patladımbu sweet bonanzada bu aralar bişey var ara kazançta vermiyor 15 tur üst üste hiç patlamaz mı ya
Valla cekim verdimde oduyorlami net olarakEkli dosyayı görüntüle 365496
Ben yaptim arkadaslar wild west gold oyununda 2000 yaptim 100 tl çekmek zoruma gitti ama yapacak birsey yok. cekim geldi bu arada tesekkurler paylasim icin.
Bende bu oyunda sifirladim 👍Ekli dosyayı görüntüle 365496
Ben yaptim arkadaslar wild west gold oyununda 2000 yaptim 100 tl çekmek zoruma gitti ama yapacak birsey yok. cekim geldi bu arada tesekkurler paylasim icin.
500 yap 100 cek benim odeme simfi geldi bosuna bakiyeyi sildirme.500 yapanaparaya geçti bu betdogta
227 tl olarak 100 çekim verdim bakalım ödenecekmi
iptal ettiler zaten girdik kaybettik lanet olsun böyle bonus veren sitelere böyle yokluğa500 yap 100 cek benim odeme simfi geldi bosuna bakiyeyi sildirme.500 yap
Güncel link yokmu ya girilmiyoBana otomatik 5 dakikada eklendi yalnız egt oyunları yok egt oyunları olmayan site bor b.k yaramaz çünkü egt lisansı almak kolay değil eğer egt sağlayıcısı varsa o.site sağlamdır bunu unutmayın
www.betdog2.com/trGüncel link yokmu ya girilmiyo
Benim tel neden girmiyo siteye ya adresi yazıyorumBonus onay aldı eklenmedi . Bir daha talep verdim eklendi not kısmına eklenmedi yazdım 😁 Ekli dosyayı görüntüle 365546
betdog2.com olmuşBenim tel neden girmiyo siteye ya adresi yazıyorum