Yazdım oraya güzel kardeşim dikkatli bakarsan göreceksin🙏 betelix251.comsite nerde kardo
Yazdım oraya güzel kardeşim dikkatli bakarsan göreceksin🙏 betelix251.comsite nerde kardo
Ya senle muhattap olamayacağım ben ya. Bu kadar rezil ve düşük beyinli biriyle harbi daha fazla uzatamam mevzuyu. Sana pırıl pırıl beyninle başarılar.Hayırı yollarına serilirsin yavaş gel. Velet diyenlerin yaşı 20 yi geçmiyor. Konuyu açan benim ya hani o minik beynini çalıştırırsan eğer bana söylediğini anlayabilirsin belki. Belki bak emin değilim minik beyin osuruk çocuk seni 😄😄😄
Tamam minik beyinli osuruk çocuk😄😄Ya senle muhattap olamayacağım ben ya. Bu kadar rezil ve düşük beyinli biriyle harbi daha fazla uzatamam mevzuyu. Sana pırıl pırıl beyninle başarılar.
😄😄😄😄 gözlerini kapat aklından 100 defa tekrar et onlar seni bulur. Bu iyiydi ama helalŞase numarasini nereye yazıyoruz
Böyle bonusmu olur 100 tl yatirsam başka yere 300 olurBeyler az önce mail geldi betelix251.com isimli bir site 500 TL deneme bonusu diyor. 100 TL yatırım şartı var. Nasıl bir sitedir bilmiyorum. Bilen varsada yazabilirse güzel olur. Bol şans
500TL deneme bonusu yazmışsın ama 500 freespin veriyor diye yazıyor promosyonlardaBeyler az önce mail geldi betelix251.com isimli bir site 500 TL deneme bonusu diyor. 100 TL yatırım şartı var. Nasıl bir sitedir bilmiyorum. Bilen varsada yazabilirse güzel olur. Bol şans
Link yokmuİp bahanesiyle eklemediler
Zor çevrim olsa bu ne la falan dersiniz kolay olsa çok kolay dersiniz ağa siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz istiyorsunuz bedava para gelsin öyle bir dünya yikSartlari cok uygyn bana biraz bu kadar uygun sartlari olmasi site hakkinfa dusuncelerimi soru isareti ypti
Bunun için 500 frespin vermene ne gerek vardı 100 verseydin daha iyiydi bende dedim 500 veriyor güzel biseyler çıkar 100 yatir 200 çek mis 😂😂😂 hiç güleceğim yoktuBir sitenin ne kadar aşağılık ve dolandırıcı olduğuna kanıt !!!
ID lere dikkat !!
Ekli dosyayı görüntüle 562676
Valla yemin ederim bende 497 yaptım direk çekim verdim 200 şansa yatırdılar dostum 47 tl bıraktılar onuda katlasammi diye düşünüyorum 😂Ödermi acaba yatırsak 500 yaptık
yatirmadanmi cektinValla yemin ederim bende 497 yaptım direk çekim verdim 200 şansa yatırdılar dostum 47 tl bıraktılar onuda katlasammi diye düşünüyorum 😂