- 4,238
- 2,593
- 113
Gitti artık yapcak bişey yoksordum ben müşteri hizmetlerine geçerli dedi aviator tarzı
Gitti artık yapcak bişey yoksordum ben müşteri hizmetlerine geçerli dedi aviator tarzı
Şimdi müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum ben de sms gelmiyor banka hesabımdan para attım para da ortalıkta yok bi saat oldu sanırım sorun varPayfix de sorun mu var gençler sms gelmiyor
Her alanda geçerli mi??Üç defa 40 liradan 1400e çıktım ve en son battım slot kadar büyük bi saçmalık görmedim bu kumarda 1 aydır hiç bir bonusdan çekim yapamıyorum gerçekten büyük başarı
hiç sorma 5 dk geçmeden kaybettim bonususende hemen sweet e vermişsin galiba 250 yi
Şu anki şartı ne aga 250 tl oldu yaDostlar 2000 yaptim ben gates of olymposta oyun baya açıktı ben oynarken haberiniz olsun
2000 yap 500 cekŞu anki şartı ne aga 250 tl oldu ya
2000 tl yap 500 çekŞu anki şartı ne aga 250 tl oldu ya
Düzeldi simdiŞimdi müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum ben de sms gelmiyor banka hesabımdan para attım para da ortalıkta yok bi saat oldu sanırım sorun var
10 dk içinde geldi baba payfixAynen normal Gates of Olympos açık direk oyuna girdi 2bin küsür verdi çekim verildi bakalım gelirse yazarım
biriktirip çekmek yasak verdiği 3 doları o an 10 dolar yaparsan çekim izni veriyor o kadar üstüne yatırım yaparsan çekimde sınırsız oluyorbeyler bu mrgamb 5 gün boyunca 3 dolar ekliyor biriktirip mi çekicez ?
Ben banka verdim gelmedi 10 dakika oldu10 dk içinde geldi baba payfix
Ben bankayla verdim kabul etmedi payfix vermek zorunda kaldimBen banka verdim gelmedi 10 dakika oldu
Payfix yoksa?Ben bankayla verdim kabul etmedi payfix vermek zorunda kaldim
İptal edemiyorum edebilsem payfix e çevireceğimBen bankayla verdim kabul etmedi payfix vermek zorunda kaldim