- 163
- 87
- 28
Bakiyeye yansımadi ama ilginçRastgele attım won oldu ahahahha şimdi nasıl çekiyoruz hacı? İstesek olmaz 11 oran koyduk ak
Bakiyeye yansımadi ama ilginçRastgele attım won oldu ahahahha şimdi nasıl çekiyoruz hacı? İstesek olmaz 11 oran koyduk ak
havale 23 bin ceza yemek riskRastgele attım won oldu ahahahha şimdi nasıl çekiyoruz hacı? İstesek olmaz 11 oran koyduk ak
Bir şey olmaz çekim gerek xdhavale 23 bin ceza yemek risk
En fazla kaç çekebiliyoz kankahavale 23 bin ceza yemek risk
Tebrikler dostum havale & EFT çekim sadeceRastgele attım won oldu ahahahha şimdi nasıl çekiyoruz hacı? İstesek olmaz 11 oran koyduk ak
Kyc onayı falan gerekli mi peki çekim yapmadan önce KankaTebrikler dostum havale & EFT çekim sadece
Yenile sayfayıDostlar gondermek diyorum tiklamiyor
Valla öyle bir şey yazmıyor 1.seviye doğrulama yap çekim ver anlarsın iptal olursa daKyc onayı falan gerekli mi peki çekim yapmadan önce Kanka
Eyvallah verdim çekim bakalım gelcek mı gelirse yazarkm dostumValla öyle bir şey yazmıyor 1.seviye doğrulama yap çekim ver anlarsın iptal olursa da
Bende verdim bekliyorjm bakalım hangi bankaya verdin kanka ?500 çekim verdim 10dk içinde düştü hesaba paylaşan arkadaşa teşekkürler
Ziraat bankası reisBende verdim bekliyorjm bakalım hangi bankaya verdin kanka ?
Sağolasın kral birazdan gelir seninkideİş bankasi verdim bende bekliyoz afied olsun senin hahah
GELDİ KANKAM <3 EYVSağolasın kral birazdan gelir seninkide