dün birisi aradı üye olun 20 tl verim dedi, 20 yi 200 yapın 50 tl yatırın dedi, 200 çekin başka şart yok dedi,canlı yardım çok sorun çıkartıyor.50 tl yi 1.40 dan çevirin dedi onuda çevirdim, risk birimi tarafından kural tekrar 2.00 orandan 50 tl yi çevirin dedi, tabiiki beni arayan kişinin sorun olmayacağını bana söylediğini ama canlı yardımın sorun çıkardığını söyledim, sorunu siz çıkarıyorsunuz dedi,kısacası bu siteden uzak durun, yatırdığınız para kaybedene kadar sürekli oran şartı koyuyor yine çevirin diyor. 20 tl yi 10 orandan zaten çevirdim 50 tl yatırıp çekebilirsiniz dediler,sonra 1.40 orandan 50 tl yi çevir dediler olmadı 2.00 orandan daha 50 çevirin dedi canlı yardım,kısacası tuzak, ama uzak durun sakın benim param gidecek gibi gözüküyor çekim yaptırmamak için sürekli oran şartı koyuyor bir daha bir daha çevir diyor.200 tl yi çektirmedi yatırdığım50 tl nin çevrimini 1.40 dan daha sonra 2.00 den çevir dedi,tabi maç kaybedecek kalanıda çektirirmi bilmiyorum,kaybederse 166 onuda vermez bunlar.kaybettirmeye odaklı
Son düzenleme: