- 4,505
- 3,123
- 113
hocam niye övdün gece gece şimdiişinin hakkını veriyorsun aga helal sana sen bu işi iyi biliyorsun işin erbabısın
hocam niye övdün gece gece şimdiişinin hakkını veriyorsun aga helal sana sen bu işi iyi biliyorsun işin erbabısın
benim papara etkinliği sanırım hocam da gönderimler yapıldı senin para yollanmadımı? başka çekiliştenmi bahsediyosunBeyler demin cekilisden bana da çıkmış gönderiyorlar mi hakikaten
3-4 ay önce almıştım onuBetpark da play storeden Bonus Rehberi ekledi..ordan 30 Freebet kodu çıktı. [email protected] a MAIL yazdım.bekliyorum.mailler 1-8 saatte cevap veriliyormuş.B
Yok şimdi yapılan çekilişbenim papara etkinliği sanırım hocam da gönderimler yapıldı senin para yollanmadımı? başka çekiliştenmi bahsediyosun
ah be andoridimiz yok iosla 48 saat kuralı var yoksa atıcam tümbete... vodafone 500 lira fatura geldi mobil ödeme sağolsun artık iade de edilmiyor ona göre yapın monil ödemeKaç tane site gezdim hepsinde mobil ödeme güncellemede diyo bulamadım
betgram... hmmBETGRAM ADAMDIR ..
Kişiye özel yada yatırımı olanlara bende yokBETGARANTI 15 TL FREEBET + 15 FREESPİN EKLENMİS KONTROL EDİN.
Freebet bende de var. Freespin hangi oyunda geçerli peki?BETGARANTI 15 TL FREEBET + 15 FREESPİN EKLENMİS KONTROL EDİN.
bütün netent oyunları geçerli spellcast 1 tl den çeviriyorFreebet bende de var. Freespin hangi oyunda geçerli peki?
Edit: Netent'te geçerliymiş. Ayrıca şartı şurtu yok.
iyice bozdu bu site dikkatli olun190 lirayi 5 saatir gonderemediler yuklu para olsa sictin dikkat edin