- 581
- 177
- 43
Bana 500 lira bonus verseler yine alamam bişey bonus dan para kazanamiyorumValla hafta sonunda alamazsam birşeyler uzun binsure oynamiyacam bir hafta oldu çekim yapamiyom azar değdi amk
Bana 500 lira bonus verseler yine alamam bişey bonus dan para kazanamiyorumValla hafta sonunda alamazsam birşeyler uzun binsure oynamiyacam bir hafta oldu çekim yapamiyom azar değdi amk
sen şu canlı desteği bulamayan arkadaştın değil mibeyler bonusu çevirdim 100 yaptım şimdi çekim vercem yatarsa foto atarım..
bu arada kardeşim sanada çok teşkr ederim sen olmasan kafayı yiodumsen şu canlı desteği bulamayan arkadaştın değil mi
faydamız olduysa ne mutlu bize güle güle harca dostumbu arada kardeşim sanada çok teşkr ederim sen olmasan kafayı yiodum
üye adın ne bağlanıp halledelimfinansal sorunları varmıs odemede gecikmeleri oluomus.. bahane üretiolar ödemicekler heralde ..
venomclayn55 dostum nasıl halletcen site adminlerinimi tanıosun..üye adın ne bağlanıp halledelim
aynen banada çok geç cevap veriolardı..sen nasıl halletcekdin baskan tanıdıklarınmı var.Canlı destek cevap vermiyor
Kardeşim birşeyler yapabilirsen kullanıcı adım tolgabets hesabımı aktive etmek istiyorum diyorum canlı desteğe cevap vermiyor bide buna el ativerüye adın ne bağlanıp halledelim
Canlı destek cevap vermiyor
Hande mi var sendedeaynen banada çok geç cevap veriolardı..sen nasıl halletcekdin baskan tanıdıklarınmı var.
Sen bonusu nasıl aldinaynen pcye girdim sonrada ole buldum.. valla bonusu aldım cevirdim cekimde verdim 30 dak. yatar dedi bakalım inş