Ben de 78 hocam140. sıradayız bakalım bekliyoruz
Hiç deme dostum daha buradan çekicez de bunu yatırıp tekrar vurmaya çalışıp borçları ödeyecez de ohooooOlm 7 dk olmuş paylaşalı sırada 200kisi cideen ülkenin durumu vahim
Valla reis durum kötü ya hiç bişey alamazsın şuan ne bir araba ne bir ev en az 20bin TL aylık alcan oda 2 kişi caliscan zor vallaHiç deme dostum daha buradan çekicez de bunu yatırıp tekrar vurmaya çalışıp borçları ödeyecez de ohoooo
Kanka şu kumara hiç başlamasam borçlu olmak yerine en kötü bir arabam vardı altımda yaValla reis durum kötü ya hiç bişey alamazsın şuan ne bir araba ne bir ev en az 20bin TL aylık alcan oda 2 kişi caliscan zor valla
Eskiden alamadiysan şuan hiç alamazsın bı evin aylık gideri 20 k zatenKanka şu kumara hiç başlamasam borçlu olmak yerine en kötü bir arabam vardı altımda ya
Sabaha kalmaz kapatırlarEkli dosyayı görüntüle 376334
sabah alırım uyuyum bari
Ben İstanbulda bacımı okutuyorum sırf 6k 1+1 evin kirasıKira saymiuorum bile en düşük kira istanbulda asgari ücret awk yemesi içmesi tamamen rezil bir durum
Bı aile baktığını düşün sene Allah anne babalara sabır versin çocuk okutmak da gecinmekte Survivor resmenBen İstanbulda bacımı okutuyorum sırf 6k 1+1 evin kirası
Hangi oyun açıkBetiboma üye ol BOM50 kodu ile canlı desteğe bağlan 50 TL bonusunu al diye SMS gelmiş sanırım maks çekim 1k deneyin şansınızı
betibom124.com
Bilmiyorum kıymetli hemşehrim ben de kayseriliyimHangi oyun açık
Ekli dosyayı görüntüle 376334
sabah alırım uyuyum bari
Hep sen mi paylaşcan sıra bizdeeee
bonus adam bonus hunter olmuş
Cansın GardaşımBilmiyorum kıymetli hemşehrim ben de kayseriliyim